Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe vaak moet je bloggen? [All You Need To Know]

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Hoe vaak moet je bloggen? [All You Need To Know]

De meeste mensen denken dat bloggen gemakkelijk is.

Je hebt ongelijk.

Je moet een niche vinden, onderwerpen onderzoeken en boeiende inhoud creëren. En dan is er nog de vraag hoe vaak je moet bloggen.

Klinkt ingewikkeld? Geen zorgen.

Ik heb een aantal professionele tips die ik met je wil delen.

Hoe vaak moet je bloggen

Wist u dat bedrijven die 16 of meer berichten per maand publiceren, aanzienlijk meer verkeer genereren dan de rest?

Maar wat betekent dat voor jou?

De Hoe meer inhoud u uploadt, hoe meer betrokkenheid er is Je publiek zal dat zijn. Als u uw blog elke dag bijwerkt, kunnen lezers dit combineren met hun ochtendkoffie of middagrust. Gewoonten zijn moeilijk te doorbreken, zoals u waarschijnlijk weet.

De Beste tijd om te bloggen

Als je geen fan bent van astrologie, zul je niet het ultieme beste moment vinden om te posten. Het hangt af van de inhoud, de doelgroep en de tijd die nodig is voor onderzoek.

Laten we dit dus vanuit een andere hoek benaderen: de beste dagen om blogs te publiceren.

Dat is tenminste gemakkelijk. Het draait allemaal om het onderwerp.

Bijvoorbeeld, Kunst- en vrijetijdsartikelen kun je het beste laten staan ​​voor zondag.

Als uw blog dat is professioneel georiënteerd is het goed om tijdens werkdagen updates te plaatsen. Dan zijn mensen in de mindset om iets nieuws te leren of een manier te vinden om hun werkprestaties te verbeteren.

Maar wat is het beste moment om een ​​blogpost te publiceren?

Als je er een uitvoert Nieuwsblog, u moet uw publicaties bijwerken elke dag zo spoedig mogelijk. Aan de andere kant, als je schrijft Het is goed om de tijd te nemen voor diepgaande analyses van literatuur of andere media.

Als u een gamingblog beheert, zijn studenten meestal uw primaire doelgroep. Dan is het goed om een ​​nieuwe blogpost te uploaden voordat de schooldag voorbij is.

Als uw website dat is DIY- of ambachtsgericht, update vroeg in de ochtend. Zo zijn jouw blogs de hele dag beschikbaar.

Als uw artikelen gerelateerd zijn aan Humor of vrijetijdsbesteding, de updates zouden tegen lunchtijd klaar moeten zijn.

Samenvattend zijn er drie gouden regels:

  • Kies uw doelgroep.
  • Denk na over de dagen van de week waarop ze je spullen nodig hebben.
  • Houd rekening met de dagelijkse routine van uw publiek. Wanneer hebben ze tijd om te lezen?

Het publiceren van een blog is een proces van vallen en opstaan, maar je zult het vrij snel onder de knie krijgen.

Richtlijnen voor blogfrequentie

Oké, maar hoeveel berichten moet je schrijven? Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden:

Uw doelgroep heeft behoefte

Of je nu het dagelijks leven beschrijft op Blogger, technische recensies schrijft op een WordPress-site of vlogt op YouTube, het leidt altijd terug naar de doelgroep.

De Inhoud Zij na moet ook rekening mee worden gehouden. Als je alleen maar memes opnieuw plaatst, is het goed om ze zo vaak mogelijk bij te werken, omdat ze snel worden geconsumeerd.

Aan de andere kant, als je originele verhalen of recensies schrijft, is het goed om ze te beperken tot één of twee per dag als ze kort zijn. Eén of twee per week voor de langere.

Plaats uzelf in de schoenen van de lezer en probeer erachter te komen hoeveel tijd u bereid bent aan artikelen te besteden.

Doelstellingen voor bloginhoud

Het World Wide Web zit vol met mogelijkheden en u moet de doelen stellen die u wilt bereiken.

Als u uw gemiddelde blogverkeer wilt vergroten, probeer het dan eens nieuwe doelgroepen bereiken. Dit kan worden gedaan door de verscheidenheid aan onderwerpen te vergroten of door middel van advertenties. Om te diversifiëren, bespreek twee tot drie verschillende onderwerpen in je wekelijkse berichten. De wet van gemiddelden verhoogt uw verkeer.

Kiest u voor de advertentieroute, dan kunt u een beroep doen op Google of een online marketingbureau. Je kunt ook wat tijd investeren in het leren van SEO-praktijken, wat ongetwijfeld meer verkeer naar je blog zal leiden.

Wat als je niet beroemd wilt worden, maar gewoon goede gedachten wilt delen?

In dit geval, Maak van onderzoek uw belangrijkste prioriteit. Probeer uw artikelen zo gedetailleerd mogelijk te maken en baseer uw werk op zoveel mogelijk gerenommeerde bronnen.

Maak aan het eind een lijst van uw doelen en vind de beste manieren om deze te bereiken.

Kwantiteit versus kwaliteit

Het maakt niet uit hoeveel je van je werk houdt, als je het overdrijft, Je riskeert een burn-out. Dit zal zeker de kwaliteit van je blogs schaden, dus wees voorzichtig.

Hoog aantal berichten zorgt niet voor een stijging van die van u gemiddeld blogverkeer. Als de artikelen niet nuttig zijn voor uw doelgroep, betekent hun aantal niets.

In de woorden van Milton Hershey: “Geef ze kwaliteit, dat is de beste vorm van reclame.” Als je mensen geeft wat ze verwachten en nodig hebben, komt de rest vanzelf.

Beschikbare bronnen

Welk platform moet u kiezen? Is er een verschil?

Er zijn blogs met het meeste verkeer.

Als je wilt omvatten multimedia, Tumblr is je beste keuze. Het maakt het integreren van muziek, animaties en afbeeldingen eenvoudig.

Als je het wilt een gemakkelijk aanpasbare website, dan wil je misschien WordPress proberen. U kunt de algemene indeling kiezen en deze naar wens aanpassen. Bovendien biedt dit platform een ​​verscheidenheid aan widgets.

Blogs met veel verkeer gebruiken veel tools.

Bijvoorbeeld, Hemingway zullen helpen u uw blogs duidelijker te maken. Door de complexe delen in te korten, creëer je een makkelijk te begrijpen tekst.

Misschien vind je het ook leuk om even langs te komen Instituut voor geavanceerde marketing. Ze hosten een tool voor het analyseren van krantenkoppen die dat wel doet Evalueer het potentieel van uw kop voor emotionele reacties.

Een van de meest waardevolle hulpbronnen iS Googlen Webmaster. Het is belangrijk dat uw website wordt gebouwd in overeenstemming met de praktijken van de zoekmachine. Webmaster biedt ook aan Tips en trucs om uw ontdekkingspercentage te verhogen.

Houd de prestaties bij

Om je blog succesvol te laten zijn, is het belangrijk om te weten hoe het ervoor staat.

Een van de beste tools om uw prestaties bij te houden is Googlen Analyses. Het geeft informatie over het aantal bezoekers dat u krijgt. Het laat je ook hun locatie, leeftijd, enz. weten. Je kunt zelfs het succes van elke blogpost afzonderlijk volgen.

HubSpot is een ander hulpmiddel dat u zal helpen Houd de prestaties bij. Het heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp en blijft toch grondig als het om verkeer gaat.

Zorg voor consistentie

Zakelijke blogposts hebben weinig met poëzie te maken. Als u ervoor kiest om uw website te profileren als een one-stop-shop voor al uw timmervragen, is het een beetje vreemd om er kookrecepten op te delen. Kies uw onderwerp en blijf erbij. Je kunt je af en toe verdiepen in verschillende onderwerpen, maar zorg ervoor dat ze verband houden met het hoofdonderwerp.

Die van jouw blog Stem is net zo belangrijk als kwaliteit jouw inhoud. Wil je een formele, casual of eigenzinnige toon? Als je het eenmaal hebt gevonden, probeer je er dan voor de meeste items aan te houden. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen, maar beperk deze tot een minimum.

Nu.

Jouw schema.

Als je woensdag kiest, betekent dit dat je het doet moet elke woensdag posten. Als u besluit een dagelijkse website te hebben, zoek dan een manier om deze elke dag te voeden met blogs en artikelen. Het instellen van een planning verhoogt uw productiviteit en toont professionaliteit.

Afronden

Zoals in het begin vermeld, is het runnen van een blog niet zo eenvoudig als mensen denken.

Maar u beschikt nu over de kennis die nodig is om een ​​strak schema en een briljante website te maken.

Dus, wat wil je met de wereld delen?