Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe vind ik mijn mobiele apparaat, zelfs als het uitgeschakeld is? Stap voor stap instructies

Als een mobiel apparaat verloren gaat, Het ergste dat kan gebeuren, is dat de computer wordt uitgeschakeld. Dit maakt het zoeken lastig omdat traditionele of meer gebruikelijke zoekmethoden niet werken.

Deze maatregelen, b.v. Andere opties, zoals het apparaat bellen of op afstand een alarm activeren, werken niet, waardoor er weinig mogelijkheden zijn om het apparaat te lokaliseren. Om deze reden Het is noodzakelijk om de methoden te kennen die in deze gevallen zo eigenaardig en moeilijk op te lossen zijn.

Daarom leggen we in deze tutorial stap voor stap uit, Hoe kun je jouw team vinden?Op deze manier heeft u, zelfs als deze is uitgeschakeld, een grote kans om deze snel te vinden.

Kan ik mijn telefoon vinden, zelfs als deze is uitgeschakeld? Vereisten hiervoor

Het is heel goed mogelijk dat u uw mobiele apparaat kunt lokaliseren, ook al is het uitgeschakeld. Houd er echter rekening mee dat dit vereist is aan een aantal vereisten voldoen om de huidige locatie te hebben of een deel van de verloren uitrusting.

De vereisten zijn als volgt:

 • Het is belangrijk dat u een sessie bent gestart, Gebruik een Google-account of een iOS-apparaat met een actief iCloud-account.
 • U moet verbonden zijn met internetHetzij via Wi-Fi, hetzij via een dataverbinding op het apparaat dat verloren is gegaan en verbonden is met de Play Store of iCloud.
 • Bekijk uw apparaat in de Play Store of in iCloud.
 • De locatietool moet geactiveerd zijn op het verliezende team.
 • In de Android-apparaten De functie moet geactiveerd zijn “Vind mijn apparaat”, Als het is uitgeschakeld, hoeft u alleen maar deze stappen te volgen om het in te schakelen: “Instellingen” > “Beveiliging en locatie” > “Vind mijn apparaat” > “Schakel opties in om uw apparaat te vinden”.
 • In het geval van Gebruik verschillende apps om uw verloren mobiele apparaten te lokaliserenDeze moeten vooraf op de mobiele telefoon worden geïnstalleerd en de gebruikersaccounts ermee worden gesynchroniseerd.
 • Zorg ervoor dat de GPS-positie actief is voordat dit wordt uitgeschakeld.

Stappen om mijn smartphone te vinden, ook al is deze uitgeschakeld

Er zijn weinig tools of methoden waarmee u uw mobiele apparaat kunt vinden, zelfs als het is uitgeschakeld U kunt alleen de laatste locatie bepalen waar u toegang tot internet heeft gekregen. met GPS.

Volg onze stappen en ideeën:

Locatiegeschiedenis

Er is een functie in Google waarmee u de geschiedenis kunt bekijken van alle locaties waar uw telefoon verbinding heeft gemaakt met het netwerk. Op deze manier kan dat Noteer de laatst beschikbare locatie en een idee hebben waar het ontbrekende team zich zou kunnen bevinden.

Om dit te doen, moet u het Google Maps-app en klik “Je chronologie.” Deze functie kan ook op een iOS-apparaat worden gebruikt, zolang deze tool is geïnstalleerd.

Google-ondersteuning gebruiken

U kunt de Help- en ondersteuningswebsite van Google gebruiken om uw vergeten Android-apparaat te vinden. Het enige wat u hoeft te doen is de volgende koppeling En Volg de onderstaande stappen:

 • Zodra u de website bezoekt, moet u naar het relevante gedeelte zoeken “Stappen begeleid “Om dit te doen, klikt u op “Vind je telefoon.”

 • Selecteer nu het mobiele apparaat dat u bent kwijtgeraakt. Je mag er slechts één of meerdere observeren. Dit hangt af van hoeveel ervan zijn gesynchroniseerd met uw Google-account.

Selecteer het apparaat waarvan u de locatie wilt weten

 • Nadat u het apparaat heeft geselecteerd, moet u bevestigen dat u een gebruiker bent, hiervoor hoeft u alleen maar te doen Voer het wachtwoord in om toegang te krijgen tot uw account.
 • Ten slotte moet je de optie selecteren die zegt “Vinden”dat staat geschreven naast de naam van het team dat heeft verloren.

vind mijn apparaat met Google

 • Nadat u op de hierboven gegeven optie heeft geklikt, wordt een venster geopend GPS-locatieweergave ongeveer vanaf uw apparaat.
 • De andere opties verschijnen Dit is van toepassing op gevallen waarin u uw apparaat niet kunt herstellen, maar uw persoonlijke gegevens wel veilig kunt houden.

Met Google Foto’s

In het geval dat uw mobiele apparaat werd gebruikt maak een foto voordat we beginnen, U kunt de locatie gebruiken als referentie voor de locatie van uw mobiele telefoon.

Dit werkt alleen als je fotosynchronisatie hebt ingeschakeld in Google Foto’s en de optie hebt om een ​​locatie toe te voegen aan je ingeschakelde foto’s. Deze optie kan worden geactiveerd in de camera-instellingen.

Zoek mijn mobiel Samsung gebruiken

Deze tool is alleen beschikbaar voor Samsung. Als u deze apparaten niet heeft, negeert u deze optie. Hij website Het maakt het voor gebruikers gemakkelijk om hun verloren apparaten gemakkelijk terug te vinden.

Je moet gewoon Ik heb een account aangemaakt en de gegevens vooraf gesynchroniseerd vanaf uw telefoon op internet. Als uw gegevens niet zijn gesynchroniseerd voordat ze verloren gingen, zal deze procedure u niet helpen.

Om het te vinden, moet je het volgende doen:

 • Ga naar internet en log in.
 • Nu hoeft u alleen maar op de optie te klikken die zegt “Vind mijn apparaat.”

Zoek mijn Samsung-apparaat

 • Nu kunt u alle plaatsen zien die u in a had Cursus van 12 uur.

Gebruik externe locatie-apps

Er zijn veel tools die op mobiele apparaten kunnen worden geïnstalleerd om ze te lokaliseren als ze kwijtraken. Er is maar één detail en dat zijn deze apps Ze moeten worden geïnstalleerd voordat het apparaat verloren gaat en wordt uitgeschakeld. Anders zijn ze niet nuttig.

Onder de verschillende die we kunnen zien zijn:

Ceberus

ceberusapps-applicatie om uw mobiele telefoon te vinden

“UPDATE ✅ Is uw mobiele telefoon verloren en kunt u hem niet vinden omdat hij uitgeschakeld is? ⭐ VUL HIER IN ⭐ Ontdek hoe u dat doet ✅ GEMAKKELIJK en SNEL ✅”

Met deze app kunt u dit doen Controleer op afstand de locatie van uw verloren apparaat. Er zijn verschillende versies die kunnen worden gebruikt, maar degene die u deze keer interesseert is Ceberus (Antidiefstal).

U hoeft alleen maar naar de downloadsectie te gaan om degene te vinden waarin u geïnteresseerd bent, deze te downloaden en op uw apparaat te installeren.

Om het te gebruiken moet je het volgende doen:

 • Eenmaal geïnstalleerd op uw telefoon of tablet, je moet je registreren; Bewaar deze informatie zorgvuldig, want u kunt inloggen via de interface van de app.
 • Nu hoef je alleen maar te doen Toegang tot de Ceberus-website en log in.
 • Zoek naar de optie “Vind mijn telefoon” Zo kunt u de laatste locatie van uw terminal op de GPS-kaart zien.

Cerberus Android-APK downloaden

Android verloren

androidlost-applicatie om uw mobiele telefoon te vinden

Om het te gebruiken, logt u eenvoudig in met uw Google-account, Uiteraard moet het hetzelfde zijn als het apparaat dat je gevonden wilt hebben. De software kun je direct downloaden vanuit de Play Store en na installatie kun je gebruik maken van de talrijke functies.

Hoewel het geen erg flitsende interface heeft, is het nuttig voor wat nodig is. Maak er een van betere manieren om in deze gevallen te lokaliseren.

Nadat u de installatie en registratie van uw mobiele apparaat hebt voltooid, is dit voldoende U moet zich op internet registreren met hetzelfde account dat u op uw apparaat gebruikte.

Om de verloren terminal te lokaliseren, moet u op de optie klikken “Kaart”, Hierdoor wordt de laatst beschikbare locatie van het apparaat weergegeven. Houd er rekening mee dat de GPS-optie vooraf moet worden geactiveerd, anders werkt deze niet.

Met iOS Zoek mijn iPhone

Als u een mobiele telefoon van Apple wilt terugvinden die u bent kwijtgeraakt en deze niet meer beschikbaar is, moet u van de functionaliteit profiteren Vind mijn iphoneGeeft u toegang tot de locatie van alle apparaten die aan dit account zijn gekoppeld. Hiervoor moet u vooraf ingelogd zijn iCloud Uw mobiele telefoon moet ook verbonden zijn met internet.

Nadat u de functionaliteit heeft ingevoerd, De GPS geeft u de exacte locatie en het maakt het ook gemakkelijker voor u om te bellen als het is ingeschakeld en helpt u bij het zoeken.

Vind mijn iOS-team

Pas op

Vind mijn iOS-apparaat met Lookout

Deze software is een van de weinige die beschikbaar is om een ​​verloren apparaat in iOS te lokaliseren. Het is echter zeer nuttig en gemakkelijk te gebruiken. Maar net als in eerdere gevallen moet vooraf worden geïnstalleerd om het te kunnen gebruiken, anders is het volkomen nutteloos.

Om het te gebruiken, moet u het downloaden en op uw terminal installeren. Nadat u het registratieproces heeft voltooid, gebruikt u deze informatie om op afstand toegang te krijgen tot internet en uw apparaat te lokaliseren in het geval dat u het kwijtraakt.

Wanneer u inlogt, moet u op zoek gaan naar de relevante optie “Signaalfakkel” of “Flarebord”. Hierdoor wordt de laatste locatie van het apparaat weergegeven terwijl het met het netwerk was verbonden.

Hoe configureer ik mijn mobiele telefoon zodat deze altijd kan worden gevonden, zelfs als deze verloren of gestolen is?

Zoals we eerder vermeldden, moet je de functie hebben van “Vind mijn apparaat.” Het is beschikbaar op Android om het te configureren U moet het volgende doen:

 • Kom binnen “Instellingen”.
 • Selecteer de optie “Googlen.”
 • Selecteer nu de optie van “Beveiliging.”
 • Klik op de optie “Vind mijn apparaat.” Hier kun je zien dat deze geactiveerd is; De activeringsschakelaar bevindt zich rechtsboven in het scherm onder de functienaam. (Houd er rekening mee dat u de applicatie moet hebben gedownload en geïnstalleerd “Vind mijn apparaat”)

het zou genoteerd moeten worden dat GPS- en locatieopties moeten zijn ingeschakeld op uw apparaten, zodat ze op afstand kunnen worden gevonden.

Als je vragen hebt, laat ze dan achter in de reacties. We zullen u zo snel mogelijk antwoorden en het zal zeker een grote hulp zijn voor andere leden van de gemeenschap. Bedankt ????

Mục lục