Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe werken Bitcoin-geldautomaten?

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe werken Bitcoin-geldautomaten?

Er is sindsdien veel veranderd Bitcoin was voor het eerst gepresenteerd in 2008. Tegenwoordig is het algemeen geaccepteerd, in sommige landen zelfs een wettig betaalmiddel, en bestaan ​​er Bitcoin-geldautomaten.

Maar wacht.

Hoe werken Bitcoin-geldautomaten?

Wat is een Bitcoin-geldautomaat?

Een Bitcoin-geldautomaat is een machine waarmee u dit kunt doen kopen en Bitcoins verkopen. Om de Bitcoin-geldautomaat te gebruiken, moet u om iets klaar te maken Uitchecken en jouw Bitcoin portemonnees adres.

Hoe vind ik een Bitcoin-geldautomaat?

Eén van deze geldautomaten is te vinden niet moeilijk helemaal niet. Er staan ​​er een paar op internet Hulpmiddelen die u kunt gebruiken.

Met Coin ATM Radar kunt u bijvoorbeeld filteren Positie, Soort munt, Kopen/verkopenen zelfs een echte vinden Teller. Jouw kaart is wereldwijddie alles omvat, van de VS tot Australië.

beperkingen

Gescheiden Staten en landen hebben verschillende regelgeving. Er is geen vaste lat voor aankopen via een Bitcoin-geldautomaat. Toch afhankelijk Grootte van aankooper zijn verschillende Vereiste.

Voor de kleinere aankopen, Mogelijk wordt u gevraagd een telefoonnummer op te geven. Groter Enen een identiteitsbewijs, burgerservicenummer of andere gevoelige informatie nodig hebben.

Meestal is de lage lat een aankoop van $ 20. Afhankelijk van het bedrijf dat u kiest, kunt u tussen €3.000 en €20.000 opnemen.

Houd er rekening mee dat u voor iets meer dan een paar duizend dollar waarschijnlijk contact moet opnemen met de ondersteuningsafdeling van het bedrijf.

wettigheid

Je weet hoe Bitcoin-geldautomaten werken, maar dat laat de vraag open wettigheid. U zult dat waarschijnlijk graag weten in de ONS En De meeste ter wereldCryptocurrency-uitwisselingen en geldautomaten zijn dat wel legaal.

Uitzonderingen zijn:

 • Algerije
 • Bangladesh
 • China
 • Egypte
 • Irak
 • Marokko
 • Nepal
 • Katar
 • Tunesië

Bedenk dat er wet- en regelgeving is steeds evoluerend. Zelfs als iets nu legaal of illegaal is, betekent dat niet dat de dingen niet zullen veranderen. Neem dan zeker contact op met A gecertificeerd juridisch specialist voordat u risicovolle beslissingen neemt.

Hoe werken Bitcoin-geldautomaten?

Het eerste dat u moet weten, is dat elke BTC-machine dit is verbonden voor de Internet. Dit maakt verificatie mogelijk de huidige Bitcoin Aandelenbeurs Raad er een Echte tijd.

Om cryptocurrency bij een crypto-geldautomaat te kopen of verkopen, moet u een portemonnee opzetten.

Het is een applicatie die alle inloggegevens van uw Bitcoins opslaat. Zonder dit kunt u geen transacties uitvoeren. De portemonnee is toegankelijk via een QR-code of handmatig geschreven.

Hoe gebruik je een Bitcoin-geldautomaat?

Kopen is eenvoudig. Je moet:

 • Zoek een crypto-geldautomaat.
 • Selecteer op de machine
 • Kies het relatieve bedrag dat u wilt kopen.
 • Vul je telefoonnummer in.
 • Voer een geheime pincode in – onthoud deze goed!
 • Selecteer de munt die u wilt kopen.
 • Om de Bitcoins naar uw portemonnee te sturen, scant u de QR-code op uw telefoon of voert u deze in met behulp van het toetsenbord van de geldautomaat.
 • Plaats uw aantekeningen in de machine.
 • Na een paar minuten zouden de munten in uw portemonnee moeten arriveren.

Tadaa!

Als alternatief moet je dat doen account aanmaken via de geldautomaat. Voer vervolgens uw Bitcoin-portemonneeadres in, plaats wat contant geld en u krijgt de crypto overgezet naar uw portemonnee. Vergeet niet uw kassabon te bewaren!

Bovendien kan dat Stuur contant geld.

Eerst moet je een account hebben met de apparaatoperator. Meld u aan en selecteer het bedrag dat u wilt verzenden. Voer vervolgens het portemonnee-adres van de ontvanger in en plaats contant geld in de geldautomaat. De andere persoon ontvangt het bedrag in Bitcoin.

Kosten voor Bitcoin-geldautomaten

Als het aankomt op Transactiekosten, crypto-geldautomaten en reguliere geldautomaten zijn redelijk vergelijkbaar. Ze zijn afhankelijk van bankdiensten en apparaten.

Bitcoin-machines werken volgens hetzelfde principe. Afhankelijk van welke machine u gebruikt, kunnen de kosten ergens daartussen variëren 6% – 20%.

Het is goed om te controleren alle beschikbare informatie voordat het begint een transactie, aangezien dit een onaangename ervaring kan worden.

Afronden

Cryptocurrency is tegenwoordig overal. Het was dus niet meer dan logisch dat er Bitcoin-geldautomaten zouden verschijnen.

Nu weet je hoe je er een moet gebruiken!

Wees voorzichtig: oplichters zijn overal.