Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe werken Bitcoin-transacties

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe werken Bitcoin-transacties

Cryptocurrencies worden elk jaar wijdverspreider. Ze bieden een vorm van gedecentraliseerd betaling en een bepaald niveau van privacy.

De meest populaire cryptocurrency is zonder twijfel Bitcoin. Op dit moment wordt het al meer dan tien jaar verhandeld en heeft het een aanzienlijke waardering ervaren.

Ondanks zijn populariteit zijn sommige aspecten ervan vaak verwarrend.

Dus vandaag zullen we een essentieel onderdeel bekijken:

Hoe werken Bitcoin-transacties?

Wat is een Bitcoin-transactie?

Een Bitcoin-transactie is dat uitwisseling van Bitcoin tussen twee portemonnees. Voordat een overdracht is voltooid, moet het netwerk deze valideren en vervolgens toevoegen aan de keten van records. Je kunt deze keten zien als een openbaar Bitcoin-grootboek waarin alle transacties worden geschreven.

Hoe werken Bitcoin-transacties?

Om Bitcoin te kunnen verzenden of ontvangen, moet de gebruiker een Paar “sleutels” toegewezen aan de transactie – één openbaar en één privé. De publieke sleutel fungeert als een adres waarnaar Bitcoin eerder is verzonden (d.w.z. uw portemonnee). De privé is een wachtwoord waardoor transacties vanaf dit adres naar andere ontvangers mogelijk zijn.

Een overdracht bestaat uit drie onderdelen:

  • Ingang – Bevat informatie over de portemonnee van de afzender en het rekeningsaldo. Indien het saldo groter of gelijk is aan de ingestelde overboeking kan de transactie plaatsvinden.
  • uitgang – Bevat het adres van de ontvanger.
  • Menigte – Verwijst naar het aantal BTC dat moet worden overgedragen.

Zodra een Bitcoin-overdracht is besteld, registreert het netwerk deze eerst als niet bevestigd transactie. Het aantal benodigde validaties is afhankelijk van de omvang van de overdracht. En als ze allemaal klaar zijn, is de overdracht voorbij toegevoegd Blockchain.

transactie Kosten

Het totale Bitcoin-aanbod bedraagt ​​21 miljoen tokens, en de laatste daarvan zullen tegen 2140 worden gedolven. Op dit punt zal er één zijn belachelijk Menigte van transacties die elke dag plaatsvinden. Hoewel we het transactieproces goed onder de knie hebben, moeten we nog uitzoeken hoe we het kunnen versnellen.

Bitcoin-transacties kunnen erg lang duren. Om te snel motiveren inspectie, kan een vergoeding worden toegevoegd. Zie het als een fooi die u achterlaat voor de mensen die uw overschrijvingen controleren. Hoe hoger de vergoeding, hoe groter de kans dat het proces wordt voltooid. Met andere woorden: als u een Bitcoin-transactie wilt versnellen, moet u mogelijk wat meer aan uw vergoeding toevoegen.

Aanvullend, netwerk verkeersopstopping is een reëel probleem. Als er te veel openstaande bestellingen zijn, vertraagt ​​het hele systeem. Om deze reden worden transacties die ongeveer een week niet zijn geverifieerd, van de lijst verwijderd. In dit geval wordt de BTC teruggestuurd naar de portemonnee van de afzender.

Afronden

Cryptocurrencies zijn een nieuw en opwindend fenomeen dat mogelijk wordt gemaakt door de technologie van de 21e eeuw. Als koning van de cryptografie is Bitcoin het meest waardevolle en populaire token dat er is. Met 400.000+ dagelijkse transacties heeft het het grootste handelsvolume op beurzen. En waar Bitcoin qua prijs ook naartoe gaat, de hele markt volgt.

Mục lục