Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe Windows 11 ISO of USB te downloaden.

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Windows 11 ISO of USB downloaden.

Als u Windows 11 in een ISO-bestand wilt downloaden of een Windows 11-installatiemedium (USB) wilt maken om het nieuwe besturingssysteem te installeren of te repareren, lees dan hieronder verder.

Het nieuwste besturingssysteem van Microsoft is uitgebracht op 5 oktober 2021 en veel gebruikers zijn op zoek naar een manier om Windows 11 op hun systemen te downloaden en te installeren.

In dit artikel vindt u gedetailleerde instructies over hoe u Windows 11 kunt downloaden naar een USB-station om een ​​schone installatie van Windows 11 uit te voeren (zelfs op computers zonder TPM) of naar een ISO-bestand.

Hoe u een USB Windows 11-installatiemedium maakt of een Windows 11 ISO-bestand downloadt. *

*Opmerking: met methoden 1 en 2 kunt u Windows 11 alleen installeren op computers die TPM 2.0 ondersteunen. Als u de TPM-vereiste wilt omzeilen, volgt u de instructies in Methode 3.

Methode 1. Download Windows 11 van Microsoft.
Methode 2. Download Windows 11 in ISO-bestand met behulp van Windows ISO Downloader.
Methode 3. Maak Windows 11 USB of ISO om de TPM-vereiste te omzeilen.

Methode 1. Maak Windows 11 USB of ISO van Microsoft,

De eenvoudigste manier om een ​​USB-installatiemedium voor Windows 11 te maken of Windows 11 in een ISO-bestand te downloaden, is door de Media Creation Tool van Microsoft te gebruiken.

1. Navigeer naar de website van de Windows 11-downloadpagina en klik op de Hulpprogramma nu downloaden Snelkoppeling.

2. Dubbelklik Vraag dit aan in het gedownloade bestand (MediaCreationToolW11.exe). Ja bij UAC-waarschuwing en aannemen de licentievoorwaarden.

3. Laat de aanbevolen taal- en editie-opties* staan ​​en klik Volgende.

*Let op: als u Windows 11 in een andere taal wilt downloaden, deactiveren Vink het vakje ‘Gebruik aanbevolen opties voor deze pc’ aan om uw keuze te maken.

4. Selecteer in het volgende scherm een ​​van de weergegeven opties volgens uw voorkeur en klik erop Volgende:

  • USB stick: Selecteer deze optie als u een opstartbaar Windows 11 USB-installatiemedium wilt maken dat u kunt gebruiken om Windows 11 te installeren of te repareren leeg USB-drive van minimaal 8 GB op uw computer.*

Let op: Laat uw bestanden NIET rondslingeren op de USB-stick omdat Alle bestanden worden verwijderd tijdens het maken van USB.

Methode 2. Download Windows 11 ISO met de Windows ISO Downloader-tool.

1. Voor Windows ISO Downloader selecteert u Windows 10.

Afbeelding

2. Kiezen Windows 11 Home/Pro en klik Bevestigen.

Afbeelding

3. Selecteer nu de gewenste taal en klik nogmaals op Bevestigen

Windows 11 ISO downloaden

4. Klik op de 64-bits downloadknop.

Afbeelding

5. Sla het Windows11.ISO-bestand op uw pc op. *

*Opmerking: Om een ​​USB-installatiemedium voor Windows 11 te maken vanuit het Windows11.ISO-bestand, raadpleegt u de instructies in deze tutorial: Een USB-installatiemedium voor Windows 10 maken met behulp van het RUFUS-hulpprogramma.

Afbeelding

Methode 3. Download Windows 11 voor machines zonder TPM.

Als u Windows 11 wilt installeren op een computer die TPM v1.2 of TPM v2.0 niet ondersteunt, gebruik dan de Universal MediaCreationTool om een ​​Windows 11-installatiemedium (USB) te maken of download Windows 11 naar één ISO-bestand.

1. Downloaden de Universal MediaCreationTool-wrapper voor alle MCT Windows-versies. (Klik ZIP downloaden)

Installeer Windows 11 zonder TPM

2. extract het gedownloade ZIP-bestand en verken de inhoud ervan.3. Klik met de rechtermuisknop bij MediaCreationTool.bat en selecteer Uitvoeren als beheerder.

*Opmerking: vraag ernaar als u daarom wordt gevraagd Ja naar UAC-waarschuwing.

Afbeelding

4. Klik op MCT-versieopties 11 om Windows 11 te downloaden.

Afbeelding

5. Klik op de 11 MCT-presetopties ISO maken of USB maken*

* Opmerkingen:1. In dit voorbeeld laten we zien hoe u Windows 11 downloadt in een ISO-bestand.2. Als je wil USB maken, Inpluggen leeg USB-drive met minimaal 8 GB. (Let op: Laat uw bestanden NIET rondslingeren op de USB-stick omdat Alle bestanden worden verwijderd tijdens het maken van de USB.)

Afbeelding

6. Wacht nu tot MCT (Media Creation Tool) Windows 11 downloadt. *

*Opmerking: let niet op de indicator ‘Windows 10 downloaden’.

Afbeelding

7. Wanneer het downloaden is voltooid, wordt de MCT-tool automatisch gesloten. In dit geval navigeert u opnieuw naar dezelfde map waarin u “MediaCreationTool.bat” hebt uitgevoerd en ziet u een nieuw schijfimagebestand met de naam “11 21H2.iso“.

Afbeelding

7a. Windows 11 opschonen op een computer zonder TPM: Brand het gedownloade ISO-bestand op een USB-schijf met behulp van deze instructies: Een Windows 10 USB-installatiemedium maken met behulp van het RUFUS-hulpprogramma.

7b. Hoe u uw Windows 10-computer kunt updaten naar Windows 11: Dubbelklik op het gedownloade ISO-bestand om het in Verkenner te openen en setup.exe uit te voeren.

Afbeelding

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe Windows 11 ISO of USB te downloaden.  1