Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe zeg ik Netflix op? Alle methoden die u moet kennen!

Let op: Het volgende artikel kan je helpen: Hoe zeg ik Netflix op? Alle methoden die u moet kennen!

Als je een Netflix-abonnee bent, zul je nooit zonder geweldige tv komen te zitten. Het is ongetwijfeld het populairste streamingplatform dat momenteel beschikbaar is.

Maar misschien heb je er ooit aan gedacht om je lijst met streamingdiensten in te korten. Of misschien gebruik je Netflix niet meer zo vaak als vroeger en wil je er geen geld aan uitgeven?

Ik begrijp het. Soms wil je gewoon even pauzeren.

Lees verder om erachter te komen hoe u Netflix kunt opzeggen.

Hoe kan ik Netflix opzeggen?

Verrassend genoeg is het annuleren van je Netflix-account vrij eenvoudig.

Alles hangt af van… hoe u wordt gefactureerd – via iTunes, Android of rechtstreeks via de app. Je kunt Netflix afsluiten met:

  • een webbrowser
  • een Android-telefoon
  • een tablet
  • een iPhone
  • een iPad

Maar laten we eerst een paar vragen ophelderen.

Dat is het goede nieuws jij kan Afmelden bij Netflix te allen tijde.

Maar wat gebeurt er als u halverwege de maand opzegt?

Stel dat uw factuurdatum de eerste dag van de komende maand is. Als je op de 15e annuleert, heb je nog steeds toegang tot de inhoud van Netflix. Na afloop van de factureringsperiode wordt uw account automatisch gedeactiveerd.

Het platform Er worden geen kosten in rekening gebracht nadat u uw lidmaatschap heeft opgezegd. Geen annuleringskosten en geen verplichtingen.

Als u een cadeaubon of promotiesaldo heeft, kunt u het platform gebruiken totdat uw saldo op is.

Ook, Het deactiveren van uw account is niet hetzelfde als het verwijderen ervan Jouw profiel(en). Als u ze eenvoudigweg verwijdert, blijven er kosten in rekening gebracht totdat u daadwerkelijk annuleert.

Laten we nu eens kijken naar uw opties:

Annuleer Netflix via een webbrowser

Om je Netflix-lidmaatschap op te zeggen, moet je eerst inloggen op je account.

Klik op de pijl in de rechterbovenhoek van de startpagina en selecteer Rekening uit de vervolgkeuzelijst.

U zou nu alles over uw account moeten kunnen zien: factuurgegevens, betalingsmethoden en abonnementsgegevens.

Klik lidmaatschap annuleren onder Lidmaatschap en facturering om uit te loggen bij Netflix. Tik op Volledige annulering bevestigen.

U ontvangt een bevestigingsmail waarin staat dat uw abonnement officieel is beëindigd. Je kunt je lidmaatschap op elk moment opnieuw starten. Netflix bewaart bovendien uw kijkvoorkeuren en persoonlijke gegevens gedurende 10 maanden.

Een andere optie is om naar netflix.com/cancelplan te gaan en in te loggen met het e-mailadres dat je voor het account gebruikt. Je hebt twee opties. U kunt zich afmelden of uw abonnement downgraden. Kiezen uitschrijven.

Klik vervolgens gewoon Volledige annulering.

Hoe Netflix op Android te annuleren

Open de Netflix-app op uw Android-telefoon of -tablet. Tik op uw accountprofielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm. Scroll naar beneden en klik Rekening.

Je wordt doorgestuurd naar de website van Netflix om het proces te voltooien.

Gebruik dat dan hierboven genoemde stappen Netflix opzeggen.

Vrij eenvoudig, toch?

Laten we nu eens naar de andere apparaten kijken.

Hoe Netflix op iPhone of iPad te annuleren

Netflix laat gebruikers zich niet afmelden voor de iOS-app.

Ga hiervoor rechtstreeks naar de website op uw iPhone, iPad of ander apparaat. Tik op de symbool met drie lijnen in de linkerbovenhoek en selecteer RekeningScroll naar beneden op de pagina en selecteer lidmaatschap annuleren. Klik Volledige annulering bevestigen.

Zo zeg je Netflix op via iTunes

Als u zich aanmeldt bij Netflix met een Apple-apparaat, heeft u de mogelijkheid om u af te melden iTunes-facturering.

Hier leest u hoe u het moet doen.

Open dit Instellingen-app op uw apparaat en tik op iTunes en App Store.

Klik op Apple-ID hierboven en selecteer vervolgens Abonnementen. Tik op Netflix en aanpassen Automatische Vernieuwing naar Uit. Selecteer om het proces te voltooien Klaar.

Zo zeg je Netflix op op Mac

Je kunt Netflix ook opzeggen via iTunes op je Mac.

Het enige dat u hoeft te doen, is iTunes op uw computer openen. Kies dan Log in en voer uw Apple ID in. Kiezen Rekening en ga naar Instellingen. Tik op Beheren en klik Bewerking. Selecteer nu Annuleer abonnement Sluit Netflix af.

Dat is het!

Andere streaming-apparaten

Hoe zit het met digitale mediaspelers?

Netflix op Roku annuleren:

Start uw Roku-apparaat en selecteer de Thuis knop op uw afstandsbediening. Scroll naar Netflix en klik Ster-knop op uw afstandsbediening. Zodra het optiemenu wordt geopend, selecteert u Beheer abonnement. Klik op Annuleer abonnement.

U kunt zich ook afmelden via de Roku-website.

Log in op uw Roku-account en selecteer beheer je abonnementen. Ga naar het Netflix-tabblad en klik uitschrijven.

En daar heb je het. Zoals je ziet duurt het nog geen vijf minuten.

Netflix bewaart uw persoonlijke gegevens gedurende 10 maanden nadat u uw abonnement heeft opgezegd. Als u tijdens deze periode uw lidmaatschap herstart, heeft u nog steeds toegang tot uw profiel.

Als u uw gegevens sneller wilt verwijderen, moet u een extra proces doorlopen.

Neem contact op met het Netflix Helpcentrum via het e-mailadres dat aan uw profiel is gekoppeld [email protected]

Wat zijn de beste alternatieven voor Netflix?

Netflix is ​​misschien geweldig, maar het is niet het allerbelangrijkste streamingdiensten. Veel van deze platforms zorgen ervoor dat u zich elke avond kunt vermaken op uw smartphone, tablet of smart TV.

Hier zijn enkele betaalde alternatieven:

Amazon Prime-video

Als je stopt met Netflix, is Amazon Prime Video misschien iets voor jou! Het biedt veel geweldige tv-programma’s, films en originele series.

Als je Amazon Prime-lid bent, is de videodienst inbegrepen in je abonnement. Maar zelfs als u geen Amazon-account heeft, kunt u zich rechtstreeks aanmelden voor Prime Video.

De interface van het platform is eenvoudig te gebruiken. U kunt naar programma’s en films zoeken op basis van uw favoriete genres.

HBOMax

HBO Max is misschien duurder ($10 met advertenties en $15 voor de advertentievrije versie) dan Netflix, maar het heeft veel te bieden.

Het biedt meer dan 45 jaar HBO-inhoud en je hebt toegang tot populaire tv-programma’s en blockbuster-films. Er is altijd wel iets interessants te zien.

Disney+

Als je hebt besloten Netflix op te zeggen, is Disney+ geweldig als je kinderen hebt of als je van Disney-content houdt. Het abonnement is goedkoper ($7,99 per maand) dan andere diensten en biedt een grote inhoudsbibliotheek. Niet alleen Disney-originelen, maar ook andere populaire films – bijvoorbeeld de Star Wars- en Marvel-series.

Net als andere streamingdiensten beveelt Disney+ films en tv aan op basis van wat je kijkt.

U kunt ook inhoud naar uw apparaat downloaden.

AppleTV+

Apple TV+ is een ander geweldig alternatief voor Netflix. Het kost $ 4,99 per maand. De service is nieuw en heeft niet veel inhoud. Maar voor deze prijs krijg je originele tv-programma’s van hoge kwaliteit en nieuwe programmering. In tegenstelling tot Disney+ is het streamingplatform van Apple beschikbaar in meer dan 120 landen.

Ik weet wat je denkt. Zijn er gratis Netflix-alternatieven?

Ja dat is er.

IMDB TV, Peacock, Crackle en Pluto TV zijn de populairste gratis streamingdiensten.

Het slechte nieuws is dat de meeste ervan alleen in de VS verkrijgbaar zijn.

U kunt Pluto TV echter wel gebruiken in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Groot-Brittannië. Het heeft een ruime keuze aan films en tv-series.

Afronden

Als je een beperkt budget hebt, kun je Netflix altijd in de wacht zetten. Het is net zo eenvoudig om uw lidmaatschap op te zeggen als om u aan te melden. Welk apparaat u ook gebruikt, het hele proces duurt slechts enkele minuten. U hoeft zich geen zorgen te maken over annuleringskosten of iets dergelijks. Bovendien bombardeert het platform u niet met vervelende en irrelevante e-mails.

Nou, nu weet je hoe je Netflix kunt opzeggen en welke alternatieven je hebt.

Ik hoop dat je deze handleiding nuttig vond!