Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoeveel geld verdienen 1 miljoen YouTube-views?

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Hoeveel geld verdienen 1 miljoen YouTube-views?

Probeert u een deeltijdbaan te vinden die betrekking heeft op de dingen waar u van houdt? Een tweede inkomen is altijd welkom, toch?

YouTube is het perfecte platform voor iedereen die de wereld iets te zeggen heeft. En een van de beste eigenschappen is het genereren van inkomsten met de betrokkenheid die u krijgt.

Maar hoeveel geld verdienen 1 miljoen YouTube-views?

Moet u stoppen met uw 9 tot 5 zodra u dit aantal bereikt? Of geeft deze prestatie je gewoon de financiële vrijheid om je dagelijkse zwarte koffie te upgraden naar een grande Frappuccino?

Hoeveel geld verdienen 1 miljoen YouTube-views??

Allereerst staat een miljoen views op YouTube niet gelijk aan een miljoen dollar. Ook niet hetzelfde aantal abonnees.

Hoeveel verdien je dan met 1 miljoen views op YouTube?

Het hangt van veel factoren af.

Veel influencers zijn van mening dat hoe meer volgers, hoe groter de controle op hun betrokkenheid. Dit is echter niet waar. Een YouTuber met 20.000 abonnees kan een hogere omzet per miljoen views verdienen dan een account met 80.000 volgers.

Een andere belangrijke vraag is hoe het verdienen met video’s precies werkt.

We hebben de trailers genoemd, maar laten we wat dieper graven. Het blijkt dat het aantal abonnees dat je hebt ook bepaalt hoeveel geld je verdient voor 1 miljoen views op YouTube.

Als het bijvoorbeeld uw doel is om boomers aan te trekken met uw inhoud, dan staat u iets te wachten. Boomers staan ​​er niet om bekend dat ze veel tijd achter een computerscherm doorbrengen. Bovendien zijn er niet veel kanalen die hen waarde kunnen bieden.

Hierdoor zijn ze een moeilijker publiek te bereiken. En merken zijn daarom bereid meer te betalen om zestigplussers te bereiken.

Hetzelfde geldt voor niche-inhoud.

Laten we SemideCoco als voorbeeld nemen. Ze heeft ongeveer 230.000 abonnees en houdt zich bezig met hoofdhuidmassages, acupressuur en andere wellnessbehandelingen.

Hoeveel verdient een YouTuber zoals zij voor 1 miljoen views?

Ongeveer $ 3400.

Niet slecht, toch?

Laten we nu een van mijn persoonlijke favorieten – Ali Abdaal – uitnodigen om te helpen met de basis.

Ali maakt video’s over hoe je met je geld kunt omgaan en productiever kunt zijn. Af en toe gooit hij er wat boekaanbevelingen in, en hij doet het allemaal terwijl hij een absoluut genot is.

Als we willen weten hoeveel geld accounts zoals hij verdienen, laten we dan eens naar de inhoud ervan kijken. Dat klopt – hij heeft daar ook een video over gemaakt.

Gemiddeld zijn een miljoen views op YouTube ongeveer $ 2000 waard.

YouTube betaalt echter niet per miljoen views.

Om in aanmerking te komen voor het genereren van inkomsten op het platform, moet je 1000 abonnees bereiken en 4000 uur kijktijd hebben. Ali vertelt dat het hem zes maanden kostte om 52 video’s te maken en 1000 volgers te krijgen.

In 2021 zei hij dat hij nu elke maand $ 12.000 verdient met zijn YouTube-kanaal, dat ongeveer 2,7 miljoen abonnees heeft.

Zoals je kunt zien, kan het krijgen van 1 miljoen views op YouTube je behoorlijk geld opleveren.

Maar als u denkt dat u na een week of twee veel geld kunt gaan verdienen, denk dan nog eens goed na. Het vergt toewijding, en als je eenmaal de juiste strategie hebt gevonden: consistentie.

Er zijn echter enkele trucjes om dit proces te versnellen.

Hoe kun je succesvol geld verdienen met YouTube?

Het internet zorgde ervoor dat mensen na zonsondergang aan het werk gingen. YouTube heeft de kers op de taart gezet door ons in staat te stellen geld te verdienen door simpelweg ons leven met anderen te delen. Adverteerders kunnen hun doelgroepen nu veel gemakkelijker bereiken. Feedback van consumenten is direct en eenvoudig te filteren.

Laten we eens kijken hoe je geld kunt verdienen op YouTube.

YouTube-partnerprogramma

Je video’s moeten voldoen aan de richtlijnen van de site en in de afgelopen twaalf maanden in totaal 4000 kijkuren hebben gehad. Je moet ook 1000 abonnees hebben en in een in aanmerking komend land wonen. Dan moet je een Google AdSense-account koppelen. Zodra u aan deze vereisten voldoet, kunt u zich aanmelden door op uw profiel te klikken en naar het gedeelte Inkomsten genereren te gaan.

Het gemiddelde tarief dat u ontvangt, bedraagt ​​€ 0,10 tot € 0,30 per advertentieweergave. Naarmate je kanaal groeit, groeit het bedrag dat je ontvangt echter ook.

U kunt opnemen zodra uw saldo $ 100 bereikt.

Als je je niet wilt aanmelden voor het partnerprogramma, kun je opzoeken hoeveel bedrijven bereid zijn te betalen voor 1 miljoen YouTube-views.

Affiliate marketing

Affiliate marketing zou de sleutel kunnen zijn tot de manier waarop inkomsten kunnen worden gegenereerd met een miljoen views op YouTube. Het beste is dat je geen duizend volgers hoeft te bereiken of 4.000 uur aan inhoud hoeft te bekijken.

Het enige dat u hoeft te doen, is een bedrijf zoeken met een partnerprogramma. Bijvoorbeeld – Amazon.

Dit is hoe het werkt:

Neem de producten van het bedrijf op in uw video’s en zorg ervoor dat u aangepaste affiliatemarketinglinks in het beschrijvingsvak opneemt. Elke keer dat iemand uw link gebruikt om een ​​aankoop te doen, ontvangt u een commissie.

Het is beter als je veel abonnees hebt, maar het belangrijkste is dat je volgers hebt die bereid zijn zich met je inhoud bezig te houden. Dit is hoe je YouTuber-salaris groeit.

YouTubers krijgen betaald voor de advertenties die ze bij hun video’s plaatsen. Wanneer hun volgers op de advertenties klikken, krijgen makers van inhoud betaald.

Dit werkt prima voor adverteerders, omdat ze weten dat ze betalen voor een echte persoon die ervoor heeft gekozen hun advertentie te bekijken en daarom een ​​potentiële koper is.

Stel je voor hoeveel 1 miljoen views op YouTube je zouden kunnen opleveren als ze afkomstig zijn van volgers die geïnteresseerd zijn in de advertenties die ze zien.

Om deze reden kiezen YouTubers zorgvuldig met wie ze samenwerken. De relevantie van de advertenties is erg belangrijk.

Als maker van inhoud kun je een specifiek merk in je video’s promoten. Dit verhoogt het bedrag dat je krijgt voor een miljoen views op YouTube. Sponsors betalen YouTubers meestal tussendoor $ 0,035 en $ 0,15 per weergave.

Vergeet niet specifiek te vermelden dat je video betaalde sponsoring bevat.

Merken bereiken meestal YouTubers die aan hen gerelateerd zijn. Een bedrijf dat keukengerei verkoopt, doet bijvoorbeeld eerder zaken met een kookkanaal dan met een mode-YouTuber.

Merchandising

Sommige YouTubers ontwikkelen hun kanalen als merk. Ze verkopen vaak hun eigen goederen, zoals t-shirts, hoeden, hoodies, enz. Veel volgers zouden deze items kopen alleen maar omdat ze het gevoel geven dat ze bij de community op het betreffende kanaal horen.

Andere makers van inhoud hebben al een bedrijf en zijn net begonnen met het maken van video’s om hun producten te promoten.

Je kunt zien dat je YouTube-inkomsten per miljoen views dramatisch kunnen stijgen als je productverkopen toevoegt.

Productrecensies

Productrecensies zijn een andere manier om geld te verdienen op het platform. We hebben een aantal behoorlijk interessante gevallen gezien.

Stel je voor dat je een 8-jarige bent wiens taak het is om speelgoed te controleren.

Wat een leven!

Of misschien bent u dol op schoonheidsproducten en sturen honderden merken u gratis producten zodat u ze kunt uitproberen en er bovendien voor betaald krijgt.

Terugkijkend betekent 1 miljoen views op YouTube niet alleen geld. Veel potentiële zakenpartners kunnen u ook in de gaten houden. En zelfs als ze geen samenwerking aanbieden, is er altijd een kans om gratis dingen te krijgen. Sommige bedrijven verzenden producten graag regelmatig in de hoop dat ze worden beoordeeld.

Afronden

Dus misschien ben je er klaar voor om jezelf op de kaart te zetten en een YouTube-kanaal op te bouwen. Of u wilt uw creatieve kant graag met anderen delen. Dit is allemaal geweldig, vooral als het je ook helpt de rekeningen te betalen, toch?

Als dat je doel is, dan is YouTube misschien de perfecte plek voor jou.

Vergeet niet dat het platform geen grap is. Mensen kunnen gemeen en veroordelend zijn, en sommige volgers denken dat ze inspraak hebben in de persoonlijke beslissingen van hun favoriete vloggers. En ze zullen niet aarzelen om je te pesten als het hen niet bevalt wat ze zien.

Als je echter consequent vlogt en gefocust blijft, zal al dat harde werk zijn vruchten afwerpen.

Hoewel vragen als hoeveel geld 1 miljoen YouTube-weergaven opleveren zeker belangrijk zijn, moet je je soms gewoon op je inhoud concentreren.

Als jij plezier hebt, zullen je volgers dat ook doen.

Vergelijk jezelf niet met anderen en onthoud dat YouTube je waarschijnlijk minder geld per miljoen views zal betalen dan een bedrijf.

Probeer het jezelf ook niet moeilijk te maken als er vandaag niets nieuws en leuks in je opkomt. Zoals Gary Vee zegt: ‘Documenteer, creëer niet.’ Je ogenschijnlijk saaie leven van alledag kan iemand over de hele wereld inspireren. Of naar je toekomstige zelf.

Mục lục