Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoeveel zou het kosten om Nothing Phone 1 in Pakistan te importeren?

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoeveel zou het kosten om Nothing Phone 1 in Pakistan te importeren?

Na lang wachten is de Nothing Phone 1 eindelijk officieel. Het bedrijf onthulde deze nieuwe indrukwekkende smartphone gisteren tijdens een lanceringsevenement. Veel gebruikers zien de smartphone als een vlaggenschipmoordenaar, maar wij denken dat de smartphone in het hogere middensegment zou passen. Helaas heeft het bedrijf de telefoon niet in Pakistan gelanceerd. Dit impliceert dat elke Pakistaanse gebruiker die van deze nieuwe telefoon houdt, deze zou moeten importeren en de hoge belasting zou moeten betalen. Daar zouden we mee verder gaan, maar daarvoor zal ik enkele oogverblindende specificaties van de Nothing Phone 1 delen.

Niets Telefoon 1 Specificaties:

Advertentie:

De Nothing Phone 1 is voorzien van een 6,55-inch 120Hz OLED-scherm met een resolutie van 1080×2400 en een piekhelderheid van 1.200 nits. Bovendien bevat het een aanraakbemonsteringsfrequentie van 240 Hz, Gorilla Glass 5 voor bescherming en symmetrische randen aan alle vier de zijden.

Prestaties:

De smartphone wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 778G (5G)-chipset op basis van 6nm-architectuur. Voor grafische verwerking is de telefoon uitgerust met een Adreno 642L GPU. Over het algemeen levert het goede prestaties, maar niet de beste.

Geheugen:

Qua opslagruimte zijn er drie varianten van de telefoon, namelijk:

varianten RAM. Rome
1 8 GB 128 GB
2 8 GB 256 GB
3 12 GB 256 GB

Camera’s:

Rug:

De Nothing Phone 1 is uitgerust met een dubbel camerasysteem bestaande uit een 50 MP Sony IMX766 hoofdsensor (f/1.88 diafragma) met OIS (optische beeldstabilisatie) technologie en een 50 MP Samsung JN1 Ultrawide (f/1.88 diafragma) 2.2) bestaat uit sensor met een gezichtsveld van 114 graden.

Voorkant:

De Nothing Phone 1 is voorzien van een 16 megapixel Sony IMX471 selfiecamera ingebed in het punch-hole ontwerp.

Sensoren:

De telefoon is uitgerust met een optische vingerafdrukscanner in het display. Andere sensoren zijn onder meer een versnellingsmeter, nabijheidssensor, gyro en kompas.

Connectiviteitsopties:

Connectiviteitsopties in Nothing Phone 1 omvatten NFC, Wi-Fi 802.11 en Bluetooth 5.2.

Accu:

Er is een aanzienlijk krachtige 4500 mAh-batterij met functies voor snel opladen en omgekeerd opladen.

Verwachte prijs in Pakistan (inclusief importbelasting):

Zoals hierboven vermeld, heeft Nothing zijn nieuwe smartphone niet op de Pakistaanse markt aangekondigd. Daarom zouden burgers de Nothing Phone 1 moeten importeren. Het zou hen ongeveer kosten PKR 160000/- inclusief invoerbelasting.

Als u de invoerbelasting op Nothing Phone 1 wilt controleren, klikt u ook op de volgende link:

Niets Telefoon (1) PTA-belasting en douanerechten in Pakistan