Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Honor 20S-boekingen zijn al vóór de lancering gestart

De smartphone heeft geen vingerafdrukscanner op de achterkant en is voorzien van een verticale cameramodule met onder meer drie lenzen en een LED-flitser.

A Eer bevestigde gisteren dat het de smartphone gaat aankondigen Eer 20S in China op 4 september. Het Chinese bedrijf heeft ook smartphonereserveringen gelanceerd. De telefoon lijkt de onlangs goedgekeurde TENAA Honor YAL-AL50/TL50-telefoon te zijn. Dat staat op de eerste poster hieronder Eer 20S is vanaf vandaag beschikbaar voor reserveringen. De andere poster bevestigt de releasedatum van 4 september. De telefoon die in de handen van de Chinese beroemdheid wordt getoond, is deze Eer 20S. De smartphone heeft geen vingerafdrukscanner op de achterkant en is voorzien van een verticale cameramodule met onder meer drie lenzen en een LED-flitser.

De Eer 20S Het is waarschijnlijk de YAL-AL50/TL50-telefoon die werd geleverd met specificaties en volledige afbeeldingen. De achterkant van de YAL-AL50/TL50 komt overeen met de telefoon die op de poster hierboven wordt weergegeven. Volgens de telefoon is het een lagere versie dan het vlaggenschip Eer 20 enkele maanden geleden aangekondigd. Het enige grote verschil daartussen Eer 20 en de Eer 20S lijkt in je set camera’s te zitten. De Honor 20 heeft een quad-camerasysteem en de Eer 20S Het heeft een driekamerconfiguratie aan de achterkant. Uit de telefoonlijst van TENAA bleek dat het toestel wordt geleverd met een drievoudige camera-instelling van 48 MP + 8 MP + 2 MP. De overige specificaties van de Eer 20S lijkt hetzelfde te zijn als Eer 20.

Het beschikt over een 6,26-inch IPS LCD-scherm met een geperforeerd ontwerp. die Full HD+ resolutie ondersteunt. De 2,6 GHz-prestaties van de smartphone kunnen aan de chipset liggen Kirin 980. Het lijkt erop dat de batterij een capaciteit van 3.750 mAh heeft. De telefoon kan worden uitgerust met maximaal 8 GB RAM en maximaal 256 GB intern geheugen. Voor selfies heeft het een 32 megapixel camera aan de voorkant. Het is uitgerust met een aan de zijkant gemonteerde vingerafdruklezer. Het wordt verwacht dat Eer 20S Wordt geleverd met 20 W snellaadtechnologie. De Eer 20 Ondersteunt snel opladen van 22,5 W.

Het kan ook interessant zijn om te weten:

bron

Diploma informatica/multimedia. Ik werk al 10 jaar in de logistiek in de auto-industrie. Ik heb een passie voor nieuwe technologieën, ben opgegroeid met computers en alomtegenwoordige technologieën, ben tot op de dag van vandaag getuige van de ontwikkelingen en blijf evenveel informatie absorberen als een tech-junkie. Verslaafd aan smartphones en natuurlijk aan AndroidGeek.com