Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Honor Band 5 biedt alle belangrijke slimme functies. Hij kost slechts € 24,99!

Honor Band 5 is een nieuwigheid die nog niet in Slowakije is aangekomen. Niettemin kan hij bij TomTop worden besteld, waar hij ook tegen een zeer redelijke prijs wordt verkocht. Terwijl de vorige versie in Slowakije voor net geen 50 euro wordt verkocht, is de nieuwe ‘vijf’ verkrijgbaar voor net geen 26 euro.

Eerband 5

Prijs: € 24,99 | Verzending: gratis

Zoals hierboven vermeld, heeft Honor Band 5 0,95 inch Kleur AMOLED Scherm met resolutie 240 x 120 pixels. Ook biedt de fitnessarmband slimme functionaliteiten zoals Mogelijkheid om notificaties te versturen of meldingen van inkomende oproepen rechtstreeks op de armband.

Nauwkeurige meting met Huawei AI

Niet ontbrekend 24 uur Hartslagmeting met speciale technologie Huawei TruSeen 3.0evenals gedetailleerde slaapmonitoring Huawei TruSleep. Dat is precies wat het kan doen Meet de lengte van de REM-slaap, diepe slaap en lichte slaap. De armband evalueert vervolgens de resultaten en biedt u een of meer oplossingen. Vaardigheid is maximaal 200.

Net als Mi Band 4 kan Huawei Band 5 dat ook Herken automatisch beelden tijdens het zwemmen en bereken niet alleen de afstand en het aantal verbrande calorieën, maar ook Zwavel Scoren.

Huawei beweert dat hun armband ongeveer één oplaadbeurt meegaat 6 – 14 dagen. Het hangt er echter van af hoe moeilijk je er mee bent. Iemand die regelmatig sport, zal de armband sneller dragen dan iemand die helemaal niet sport.

Honor Band 5 biedt alle belangrijke slimme functies.  Hij kost slechts € 24,99!  2

Het beste is echter de prijs. Nieuwe artikelen kunt u bij TomTop bestellen voor € 24,99 zonder verzendkosten of andere kosten.

Als je liever blauw of roze dan zwart hebt, gebruik dan een kortingsbon HYHWRYBWhun kosten verlagen € 24,99.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met TomTop.

Mục lục