Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Honor Band 5 gelanceerd in China met AMOLED fantoomscherm

Honor Band 5 gelanceerd in China met AMOLED fantoomscherm

In de afgelopen jaren heeft Honor draagbare apparaten gelanceerd en nu heeft het bedrijf Honor Band 5 samen met de Honor 9X-smartphone gelanceerd.

Het apparaat wordt geleverd met een resolutie van 240×120, PPI is 282; met 0,95 inch samen met AMOLED fantoomscherm. Het meest opvallende kenmerk van het apparaat is dat het een gezondheidsaanbeveling bevat op basis van de lichaamsconditie. Het apparaat kan op elk moment een bloedzuurstoftest uitvoeren, die het zuurstofgehalte in het bloed in een lichaam meet. Wanneer een menselijk lichaam lage niveaus heeft, kan dit vermoeidheid en geheugenverlies veroorzaken. Daarom is deze apparatuur bijzonder geschikt voor hoogintensieve psychiatrische werkers, ouderen en hypoxie op grote hoogte.

Het apparaat kan fitnessactiviteiten volgen, zoals zwemmen, fietsen en meer. Honor Band 5 wearable is waterdicht tot 50 meter en beschikt over Bluetooth-connectiviteit en is compatibel met Android- en iOS-apparaten. Honor Band 5 heeft een stand-by batterijduur van 14 dagen. Het apparaat beschikt ook over een real-time slaapbewakingsdetector, evenals analyse van de ademhalingskwaliteit en de slaapstructuur.

Momenteel is het product alleen beschikbaar op Chinese e-commerceplatforms zoals Vmall Mall, Jingdong en Suning. De Honor Band 5 Standard Edition is verkrijgbaar voor 189 yuan (ongeveer 1894 roepies) en de NFC-versie voor 219 yuan (ongeveer 2195 roepies).