Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

HP introduceerde ‘s werelds eerste cartridgevrije laserprinter

Bij het analyseren van de markt merkten HP-specialisten een interessante trend op: het blijkt dat de populariteit van laserprinters in ons land twee keer zo hoog is als het mondiale gemiddelde, en degenen die inkjetprinters gebruiken, kiezen ook twee keer zo vaak voor cartridgeloze systemen als in de rest van de wereld Wereld. Eigenlijk is dit niet verrassend: mensen willen gewoon sparen.

Niettemin beschouwde het management van HP, “Folds 2 en 2”, deze resultaten als een oproep tot actie, en na enkele jaren van zorgvuldig onderzoek zag de wereld HP Neverstop Laser – de eerste laserprinter met een continu tonertoevoersysteem. Het is verheugend dat de nieuwigheid eerst in ons land verschijnt en pas daarna in de rest van de wereld, ongeacht of de verkoop laag is of niet.

De nieuwe printer staat niet op zichzelf, maar vertegenwoordigt een hele reeks apparaten: – HP Neverstop Laser 1000a – basismodel (14.990 roebel); – De HP Neverstop Laser 1000w heeft een draadloze module waarmee u rechtstreeks vanaf uw smartphone kunt afdrukken ( 15.990 roebel). – HP Neverstop Laser MFP 1200a – MFP gebaseerd op nieuwe technologie (18.990 roebel); – HP Neverstop Laser MFP 1200w – een vlaggenschip met onder meer een cartridgeloze printer, een scanner, een kopieerapparaat en een draadloze module (19.990 roebel). ).

“HP Neverstop Laser is de juiste keuze als je veel print en de snelheid en kosten van tonervervanging belangrijk zijn. Deze innovatieve oplossing minimaliseert de kosten van laserprinten en stelt u in staat de werkefficiëntie te verhogen ”, zegt de algemeen directeur van HP Inc. in Rusland Pavel Anokhin.

Met een speciale spuit wordt de printer in slechts 15 seconden bijgevuld met toner. De capsule heeft een speciale geïntegreerde chip die de poedergateway alleen in de printer opent en morsen tijdens het tanken voorkomt. Omdat de inhoud van zo’n module voldoende is om 2.500 pagina’s af te drukken en de prijs 690 roebel bedraagt, kan het gebruik van nieuwe technologieën tot 80% toner besparen in vergelijking met originele lasercartridges en is het zelfs voordeliger dan het bijvullen van cartridges in werkplaatsen.

Dankzij de nieuwigheid kunnen eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven de printkosten aanzienlijk verlagen en optimaal profiteren van de lage kosten voor printeronderhoud. Tegelijkertijd blijft de printkwaliteit op een hoog niveau. Het is waar dat elke 25.000 pagina’s nog steeds moeten worden vervangen door een drumeenheid, die 4.990 roebel kost vanwege slijtage en de ophoping van verbruikt poeder. Elke nieuwe printmodule is al voldoende toner gevuld om 5.000 pagina’s af te drukken.

Het apparaat biedt continu afdrukken met snelheden tot 20 pagina’s per minuut. U kunt bijvoorbeeld de functie Documenten kopiëren gebruiken om twee pagina’s van een paspoort op één vel te kopiëren. Met de HP Smart-app kunt u overal ter wereld met het apparaat werken, documenten en foto’s afdrukken vanaf een smartphone of externe opslag, en scans verzenden via e-mail of naar de cloud.