Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Huawei bevestigt de lancering van de Mate-serie van 30 tot 19 september in München

De tweet bevat een gedeeltelijke onthulling van de nieuwe ronde kamerbehuizing of camera, waarvan het ontwerp voorheen het ontwerp werd genoemd.

Het is officieel: de Huawei Mate 30-serie wordt deze maand niet op IFA 2019 uitgebracht, maar tijdens een speciaal evenement in München op 19 september. De aankondiging werd vandaag gedaan Twitteren van het officiële Huawei Mobile-account. De tweet bevat een gedeeltelijke onthulling van de nieuwe ronde kamerbehuizing of camera, waarvan het ontwerp voorheen het ontwerp werd genoemd.

Vorige week onthulde een poster dat de Huawei Mate 30-serie zal worden geleverd met vier achterkamers in een ronde behuizing. Deze optie zou het resultaat zijn van slimme features die de telefoon extra functionaliteit geven.

Het kan ook interessant zijn om te weten:

De Huawei Mate 30/30 Pro zal worden uitgerust met in samenwerking met Leica ontwikkelde camera’s, waarvan er twee over 40MP-sensoren beschikken. Verder zijn er drie camera’s ondergebracht in een inkeping aan de voorkant, een vingerafdrukscanner op het scherm, een Kirin 990-processor en een infraroodsensor. Ook hebben ze een scherm dat naar de zijkant gebogen is in een hoek van bijna 90°. Huawei werd onlangs ook gecertificeerd voor een nieuwe draadloze oplader die tot 25 W kan opladen.

Hoewel de Huawei Mate 30-serie in Europa wordt aangekondigd, zal deze mogelijk een tijdje niet verkrijgbaar zijn buiten China, aangezien Google aangeeft dat de fabrikant geen licentie heeft om officiële Android- en Google-telefoons te lanceren. Spel vanwege handelsverbod.

(bron)

Ik ben de oprichter van Androidgeek.pt en werk al tien jaar in de IT. Gepassioneerd door technologie, Android, adverteren, digitale marketing en strategische positionering, en natuurlijk Android <3