Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Huawei en Xiaomi worden de nieuwe vaste klanten van Samsung

Volgens de Koreaanse krant The Korea Times zal Samsung zijn verkoopactiviteiten voor componenten uitbreiden naar de Chinese markt. De Koreaanse gigant gaat al verschillende samenwerkingsverbanden aan met Huawei, Xiaomi en zelfs Oppo.

Huawei is van plan meer Samsung OLED-panelen te kopen. Daarom kunnen de toekomstige telefoons van Huawei, net als Apple, de beroemde Koreaanse schermen bevatten, zoals de Mate 30 en Mate 30 Pro.

Wat Xiaomi betreft, heeft de fabrikant onlangs ISOCELL Bright-sensoren gekocht voor toekomstige Redmi-mobiele telefoons. Daarnaast lijkt Oppo ook in de business te willen stappen en fotosensoren van Samsung te kopen.

De waarheid is dat de hierboven genoemde bedrijven allemaal de belangrijkste concurrenten van Samsung zijn, vooral op de markt voor mobiele telefoons. Het lijkt er dus op dat Samsung “rond wil komen” door componenten aan zijn concurrenten te verkopen.

Samsung zag een winstdaling van 56%

Het tweede kwartaal van 2019 was voor Samsung allerminst positief. Volgens het bedrijf zijn de cijfers te wijten aan dalende prijzen voor geheugen, een van de componenten die Samsung verkoopt. Bovendien is de vraag naar premiumtelefoons afgenomen, in dit geval de Galaxy S10.

Aan de andere kant heeft de Galaxy-serie aanzienlijke verkoopsuccessen geboekt, wat aantoont dat mobiele telefoons uit het middensegment steeds meer de voorkeur krijgen van consumenten vanwege de voortdurend verbeterende specificaties.

De redacteuren van 4gnews bevelen het volgende aan: