Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Huawei kan zijn Mate 30 niet starten als de officiële Google-applicaties vooraf zijn geïnstalleerd

Google gaf Een harde klap voor Huaweien is dit een paar dagen na de officiële presentatie van zijn nieuwe vlaggenschipfamilie, compatibel met de Mate 30 Pro en Mate 30het bedrijf heeft u verboden uw vooraf geïnstalleerde applicaties te integreren (Play Store, Maps, enz.) en beweert dat het Witte Huis Amerikaanse bedrijven verbiedt zaken te doen met het Chinese telecommunicatiebedrijf.

Dat is wat het betekent Vriend 30en waarschijnlijk andere opkomende apparaten zoals de opvouwbare smartphone Maat Xtijdens het opstarten ernstig beperkt kunnen worden. U gebruikt nog steeds Android, het open source besturingssysteem dat gratis beschikbaar is. Maar Google heeft tegenover The Verge bevestigd dat Mate 30 en Mate 30 Pro (naar verluidt aangekondigd op 6 september) Kan niet worden verzonden als Google-apps en -services al zijn geïnstalleerdDit zou hen ernstig in het nadeel kunnen brengen, gezien het belang van deze toepassingen.

Huawei kreeg een verlenging van drie maanden van het Amerikaanse ministerie van Handel in mei, zodat u actie kunt ondernemen “Om service en ondersteuning te bieden, inclusief software-updates of patches, voor bestaande Huawei-telefoons die op of vóór 16 mei 2019 voor het publiek beschikbaar waren” Vorige week hij kreeg een tweede verlenging 90 dagen naar het bedrijf en eindigt op 19 november, maar dat geldt alleen op mobiele telefoons en gelanceerd, en niet op nieuwe releases. De Mate 30 voldoet niet aan deze norm en valt daarom niet onder deze uitzondering.

Huawei werkt sinds 2018 aan een eigen Play Store-alternatief Dit is toeval voor dit soort situaties, maar het Amerikaanse verbod betekent dat het nog steeds erg moeilijk zal zijn om de strijd te winnen, zoals dit impliceert Geen van beiden heeft toegang tot zulke populaire applicaties zoals Twitter, Facebook of WhatsApp, althans op een “legale” manier, sinds met één .APKzelfs De eindgebruiker kan de Play Store installerenDit is uiteraard alleen bekend bij de meest gevorderde gebruikers.