Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Huawei lanceert smartphones, laptops, tablets en smartwatches op IFA 2023

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Huawei lanceert smartphones, laptops, tablets en smartwatches op IFA 2022

Huawei gebruikte IFA 2022, het voortdurende technologiefestival van Berlijn, om een ​​reeks nieuwe gadgets voor overzeese markten te onthullen. Sinds het verbod in de Verenigde Staten heeft de Chinese technologiesector een aanzienlijke terugval gekend. Huawei, ooit de wereldwijde smartphonegigant, strijdt nu zelfs in eigen land om een ​​stukje van de taart. Het technologiebedrijf blijft echter graag nieuwe telefoons in het buitenland lanceren, zelfs als ze niet over Google-services beschikken. Het aantal Huawei-gadgets dat wereldwijd wordt gelanceerd, breidt deze week op IFA 2022 uit met de lancering van twee nieuwe telefoons, de Nova 10 en Huawei Nova 10, evenals het Huawei Watch D draagbare wellnessapparaat.

Ondanks deze aanzienlijke tekortkomingen is Huawei doorgegaan met het uitbrengen van smartphones in eigen land, in aangrenzende regio’s en op overzeese markten zoals Europa. Het aantal Huawei-apparaten dat wereldwijd wordt gelanceerd, breidt deze week op IFA 2022 uit met de lancering van twee nieuwe telefoons, de Nova 10 en Nova 10, evenals de draagbare Wellness Watch D.

Huawei Nova 10

Huawei beweert dat de Nova 10 is ontworpen voor fotografie, met name selfies, dankzij de 60 megapixel ultragroothoekcamera aan de voorkant. Ondertussen krijgt de Huawei Nova 10 Pro een tweede 8 megapixel portretcamera aan de voorkant, wat een van de belangrijkste veranderingen is tussen de basis- en Pro-modellen van de Nova 10-serie.

Huawei MateBook X Pro

Huawei gebruikte IFA 2022 ook om de nieuwe MateBook X Pro te introduceren. De laptop is geüpdatet met 12e generatie Intel Core CPU’s en beschikt over een 14,2-inch 90Hz FullView-scherm met wat Huawei zegt het “meest geavanceerde touchpad ooit op een MateBook” te hebben gevonden.

Een nieuw Huawei Shark Fin Fan-koelsysteem, 16 GB RAM, tot 1 TB NVMe PCIe SSD-opslag, een 60 Wh batterij, twee Thunderbolt 4-poorten, twee USB-C-poorten en een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm zijn allemaal inbegrepen in de Windows 11-laptop. Meer informatie over de MateBook X Pro vindt u hier.

Huawei Horloge D

De Huawei Watch D is geen nieuw product; het werd in december vorig jaar voor het eerst uitgebracht in China. De smartwatch is nu verkrijgbaar in Europa, maar het bedrijf heeft geen prijs- of beschikbaarheidsgegevens verstrekt. De belangrijkste kenmerken van de Watch D zijn onder meer de mogelijkheid om de bloeddruk te controleren, een ECG uit te voeren en de SpO2 te controleren.