Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Huawei Mate 30 en Mate 30 Pro zijn officieel!

Huawei Mate 30 en Mate 30 Pro zijn officieel!

Te midden van het nieuws over de OnePlus 7T, iPhone 11 en andere vlaggenschepen die dit najaar worden gelanceerd, heeft Huawei bevestigd dat het de Mate-serie terug zal brengen met zijn nieuwste versie, de Huawei Mate 30. Huawei maakte op Twitter de lanceringsdatum voor de Huawei Mate 30-serie op 19 september bekend. Het evenement vindt plaats in München.

De tweet luidt: “We komen rond de cirkel”, wat waarschijnlijk suggereert dat de camera aan de achterkant in een grote cirkel is geworpen met drie lenzen en een flitser. De Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro waren hele goede toestellen, de Mate 30-serie zal deze verwachtingen proberen waar te maken. Volgens de specificaties wordt de Huawei Mate 30-serie beide aangedreven door Kirin 990 SoC, die onlangs is uitgebracht door de Chinese smartphonemaker.

De marktintroductie zal plaatsvinden op IFA 2019. Volgens de huidige geruchten zal het toestel voor de hogere variant met 55W snelladen eerder voorzien worden van een 6,7 inch OLED-scherm aan de voorkant. Huawei heeft Harmony OS uitgebracht (voorheen Hongmeng OS genoemd). Geruchten suggereerden dat de Mate 30 en Mate 30 Pro met hetzelfde model zullen komen. De kans is echter groter dat Android Pie of waarschijnlijk Android Q op het toestel verschijnt

bron