Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Huawei Mate 30 Pro Live-foto’s tonen watervalweergave

De Huawei Mate 30 Pro zal naar verwachting niet binnen drie maanden op de markt komen, maar een nieuw lek heeft onthuld hoe de telefoon eruit ziet. Het nieuwe lek bestaat uit een reeks livefoto’s van Ice Universe (oorspronkelijke bron is verwijderd) die ons de Mate 30 Pro laten zien vóór de release.

Op de foto’s zien we de Mate 30 Pro naast enkele andere toestellen. Er zijn feitelijk twee eenheden van de telefoon op de afbeeldingen te zien, en beide zijn ondergebracht in een hoesje dat de achterkant van de telefoon verbergt maar wel een goed zicht op het scherm biedt, het zogenaamde ‘watervaldisplay’.

Het scherm van de Mate 30 Pro is aan beide zijden gebogen, waardoor er vrijwel geen zijpanelen zijn. Er zit een inkeping aan de bovenkant van het scherm: een lange maar smalle inkeping waarin de camera aan de voorzijde en een aantal sensoren zijn ondergebracht. Een eerder lek toonde de schermbeschermer van de telefoon en er is een verscheidenheid aan sensoren, waarvan sommige in staat zouden moeten zijn tot een zeer veilig gezichtsherkenningssysteem.

Uit de afbeeldingen blijkt ook dat de telefoon een vrij dunne kin heeft, wat zou moeten bijdragen aan een hogere schermverhouding.

Mate 30 Pro schermbeschermer

De Huawei Mate 30 Pro wordt in oktober gelanceerd en zal de eerste zijn met de onaangekondigde Kirin 985-processor. Er wordt gemeld dat het een 6,71-inch QHD+ scherm heeft, aangedreven door een 4200 mAh-batterij. Er wordt ook gezegd dat het snel opladen van 55 W ondersteunt, wat veel sneller is dan de aanstaande Galaxy Note10 Plus 45 W snel opladen.

De Mate 30 Pro heeft een quad-cameraconfiguratie aan de achterkant en wordt gelanceerd naast een niet-Pro-model. Er komt ook een Mate 30 Lite, die al is gecertificeerd door TENAA en naar verwachting binnenkort zal worden gelanceerd.

(Boven)

VOLGENDE: Echte afbeeldingen van Huawei Nova 5i Pro (Mate 30 Lite) zijn gelekt