Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Huawei Mate 30 Pro zou de concurrentie aan kunnen gaan met een quad-camera-opstelling

Huawei was een van de eerste smartphonebedrijven die een smartphone introduceerde met een camera met drie lenzen aan de achterkant. Het leek destijds overdreven, maar het was een trend die al snel aansloeg en nu doen steeds meer bedrijven het. Er gaan zelfs geruchten dat de iPhones van dit jaar een soortgelijk ontwerp zouden kunnen krijgen.

Sinds iedereen het doet, heeft Huawei een deel van zijn concurrentievoordeel verloren, maar met de Huawei Mate 30 Pro zouden ze dit kunnen herwinnen. Dit is te danken aan een zogenaamd gelekte promotieafbeelding waarop de aankomende smartphone te zien is met een quad-camera-opstelling aan de achterkant. Het ontwerp van de telefoon komt overeen met wat we eerder hebben gezien. In plaats van een vierkante uitsparing aan de achterkant heeft Huawei gekozen voor een ronde uitsparing (een trend die steeds groter lijkt te worden).

Het is onduidelijk wat de cameraconfiguraties precies zijn, maar het korrelige beeld laat duidelijk een opstelling met vier camera’s zien. Het laat ook een deel van de voorkant van de telefoon zien waar zich een enorme inkeping bevindt, en we weten ook niet zeker of dit aan de hoek ligt, maar het lijkt erop dat hij aan de zijkant iets meer dramatische rondingen heeft dan voorheen.

Dit komt opnieuw overeen met een eerder gelekte foto waarop te zien was dat Huawei kon kiezen voor een diepere curve op het display. Neem dit met een korreltje zout, maar we verwachten dat Huawei binnen de komende twee maanden officieel iets zal aankondigen.

Bron: Weibo (boven Slashleaks)