Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Huawei organiseert E-Commerce Cloud Summit op de derde dag van de 21e ITCN Asia

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Huawei organiseert E-Commerce Cloud Summit op de derde dag van de 21e ITCN Asia

De Huawei E-Commerce Cloud Summit 2022 werd gehouden op de derde dag van de 21e ITCN Asia – Information Technology & Telecom Show. De e-commerce top werd gezamenlijk georganiseerd door Huawei, EduCast en Sindh Board of Technical Education. Het evenement werd bijgewoond door een aantal hoge hoogwaardigheidsbekleders, waaronder de heer Mohsin Mushtaq, secretaris, ministerie van IT en Telecommunicatie, mevrouw Aisha Humera Chaudhary, extra secretaris, ministerie van IT en Telecommunicatie, de heer Yang Guangyuan, consul-generaal voor Economie en Handel. Karachi, Ambassade van de Volksrepubliek China, samen met andere relevante leden van de organiserende partijen.

Het evenement bood een alomvattend platform om oplossingen te presenteren voor alle belangrijke sectoren van de economie, maar niet beperkt tot de overheid, de cloud, datacenters, cyberbeveiliging, ERP, onderwijs, het bankwezen en de financiële sector, de gezondheidszorg en de farmaceutische sector, e-commerce, kunstmatige intelligentie en robotica. een focus op netwerken, kennisdeling en leadgeneratie en een reeks conferenties heeft tot doel een leeromgeving te creëren voor gelijkgestemden om kennis en ervaringen te delen.

Het evenement bood het hele technologie-ecosysteem van Pakistan de kans om samen met de leiders uit de publieke en private sector onder één dak samen te komen om getuige te zijn van het grootste technologiefestival van het land.

Mevrouw Aisha Humera Chaudhary, secretaris van het ministerie van Handel: “Vandaag lanceren we de Cloud E-Commerce Summit, georganiseerd door Huawei op ITCN, en we waarderen de samenwerking van E-Commerce Gateway met universiteiten als Pakistan en China, evenals Huawei enorm.” Ze hoopte dat deze samenwerking zowel de Pakistaanse IT-export als de diensten kan verbeteren.

De heer Zeeshan Khattak, Chief Commercial Officer van PSEB, verklaarde dat ze met Huawei samenwerken. Hij zei: “Chinese bedrijven kunnen onze middelen en locaties gebruiken. Ook hier is onze partner Huawei behulpzaam. Ook Pakistan profiteert hiervan. Dit biedt ook kansen voor onze Pakistaanse bedrijven.’

Bilal Abbasi, GM Ignite, sprak over hoe Ignite zeven incubatiecentra in heel Pakistan exploiteert. Karachi, Quetta, Lahore, Islamabad, Rawalpindi en Peshawar. Hij benadrukte het belang van de stabiele en veilige cloud voor e-commerce zoals voorgesteld en geïnformeerd door Huawei. Daarnaast heeft MoITT een cloudbeleid opgesteld om te begrijpen hoe een cloud in Pakistan kan worden opgezet.

dr. Masroor Ahmed Shaikh van Sindh Board of Technical Education: “Ik ben Huawei erg dankbaar voor het ondersteunen van Sindh Board of Technical Education via stabiele en veilige cloud- en netwerkdiensten, zij zijn onze partners. Momenteel bieden wij 150 beroepsopleidingen aan. We controleren regelmatig informatietechnologie-updates voor onze cursussen en programma’s.”

Professor dr. Arshad Saleem Bhatti, rector van de Virtual University Pakistan, “Bedankt dat u ons hebt uitgenodigd voor deze zeer belangrijke sessie over e-commerce, gezamenlijk georganiseerd door Huawei, EduCast en Sindh Board of Technical Education. We hebben een groot potentieel voor initiatieven zoals e-commerce in Pakistan en hoe de middelen van de Virtuele Universiteit kunnen worden ingezet om onze jongeren op te leiden zodat ze kunnen profiteren van deze opkomende markt.”

Uitchecken? Samsung Pakistan introduceerde op ITCN zijn Knox Business Solutions en de nieuwe Galaxy Z-serie