Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Huawei P30 Pro is bijgewerkt met dual-view cameramodus

A Huawei heeft zijn topsmartphone, de P30Provoor Versie 9.1.0.153 uw aangepaste interface WWUI, brengt nieuwe softwarefuncties naar het apparaat. Nieuw op de P30 Pro is de dual-view cameramodus, waarmee je met twee lenzen tegelijk video’s opneemt.

Je kunt bijvoorbeeld fotograferen met het groothoekperspectief naast de verliesvrije optische 5x telefotosensor. Hierdoor plaatst de smartphonesoftware de video’s naast elkaar om het effect te creëren dat je in onderstaande trailer ziet:

Momenteel is de functionaliteit alleen beschikbaar voor consumenten in China, zoals vaak het geval is bij bedrijfssoftware-updates. Volgens de GSMArena-website is het echter gebruikelijk dat deze updates kort daarna beschikbaar komen in andere markten.

Officiële website: Huawei P30 Pro

EMUI-versie 9.1.0.153 biedt ook de Charming-functie voor foto’s gemaakt in portretmodus. Het bedrijf specificeert niet precies wat de optie biedt, maar zegt dat het aantrekkelijkere achtergrondvervagingseffecten heeft.

De camera-app van de P30 Pro kan ook worden gebruikt om in toptime video’s te maken en effectsjablonen aan opnames toe te voegen. Als klap op de vuurpijl bevat de update de beveiligingspatches van Google van april 2019.

Boven: XDA-ontwikkelaars, GSMArena