Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

HUAWEI Watch GT 2 met AMOLED-display, geïntegreerde microfoon- en luidsprekeroppervlakken

HUAWEI lanceerde eerder dit jaar de Watch GT met AMOLED-display en dubbele kroon in India, en het bedrijf lanceerde onlangs de Watch GT Active met een verbeterd ontwerp. Nu is de opvolger van Watch GT opgedoken met een grotere batterij, geïntegreerde microfoon en luidspreker, en meer.

Volgens een rapport van WinFutureDe HUAWEI Watch GT 2 heeft het modelnummer LTN-B19 samen met de codenaam “Latona”. De gelekte beelden laten een compact en slank ontwerp zien en tegelijkertijd zou het display iets groter zijn vergeleken met zijn voorganger. Ook zou de batterij met 445 mAh groter moeten zijn dan de 420 mAh in de Watch GT.

Nieuwe features in deze HUAWEI Watch GT 2 zijn volgens het rapport een geïntegreerde microfoon en een luidspreker. De integratie van een geïntegreerde microfoon en luidspreker suggereert dat LTE-integratie ook mogelijk is. Het bevat ook een hartslagmeter en functies die te zien waren op de Watch GT. Het zal echter hoogstwaarschijnlijk niet draaien op Android’s Wear OS en Huawei’s eigen besturingssysteem.

Verwacht wordt dat HUAWEI deze smartwatch zal onthullen op IFA 2019 of samen met de lancering van de smartphone uit de Mate 30-serie op 19 september 2019.

bron

Auteur: Manoj Nagendra

Manoj Nagendra heeft een passie voor smartphones en de nieuwste technologie. Hij houdt van schrijven en onderzoek doen naar de nieuwste technologieën en is vaak te vinden op een Android-telefoon. Je kunt hem volgen op Twitter @ manojshesh24 en ook mailen op manojnagendra@fonearena.com Bekijk alle berichten van Manoj Nagendra