Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Huawei Watch GT 2 wordt binnenkort geleverd met een grotere batterij, microfoon en luidspreker

Een recent lek suggereert dat Huawei op het punt staat een nieuwe versie van de Watch GT te lanceren.

Bovendien zou dit nieuwe horloge een krachtigere batterij hebben, evenals een microfoon en luidspreker voor het maken en ontvangen van telefoongesprekken via Bluetooth.

Het rapport en de gelekte renders zijn afkomstig van WinFuture / Roland Quandt en laten zien dat niet alleen de interne specificaties en hardware een boost krijgen, maar dat de behuizing ook een kleine herziening krijgt.

Als je naar de foto’s kijkt, lijkt het alsof de ring kleiner is geworden en de vorm enigszins verandert.

Net als bij de eerste generatie van de Watch GT lijkt er zowel een klassiek als een sportmodel van het horloge te zijn, waarbij de eerste een gepolijste zilveren kast en een bruine leren band heeft en de tweede een zwarte siliconen band.

Het gerucht over de grotere batterij is hier interessant. Als de eerste Huawei Watch GT iets te bieden had, was het de levensduur van de batterij. Tijdens onze tests ontdekten we dat deze regelmatig beter presteerde dan alle andere smartwatches die in gebruik waren, en dat ook nog eens comfortabel.

Sterker nog, hij ging vaak zelfs langer mee dan onze Garmin Fenix ​​5 Plus, die geroemd wordt om zijn batterijduur.

Misschien geeft deze toename van de batterij aan dat er functies zijn die meer stroom nodig hebben om te werken. Misschien is het gewoon de toevoeging van de luidspreker en microfoon en ook wat lijkt op een iets groter scherm.

Het is onbekend of de Huawei Watch GT 2 LTE zal hebben voor connectiviteit buiten de telefoon, maar net als zijn voorganger zal hij GPS en hartslagsensoren hebben om de activiteit te volgen.

Als update heeft Huawei het bestaan ​​van de Watch GT 2 bevestigd door hem op Twitter te plagen. Dat betekent dat we weten dat de klok eraan komt, maar we weten alleen niet precies wanneer. Nog steeds.

Huawei heeft twee aankomende persevenementen: één op IFA 2019 op 6 september en een andere later in de maand voor de Mate 30-serie smartphones. De Chinese fabrikant zou beide kunnen gebruiken om zijn volgende draagbare apparaat te presenteren.