Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Ik kan niet uitloggen bij Surfshark VPN?

Let op: het volgende artikel helpt je: Ik kan niet uitloggen bij Surfshark VPN?

Hier zijn enkele oplossingen die het probleem zouden moeten oplossen: Als je surft met een Surfshark VPN-app, koppel die app dan los en maak verbinding met een andere server die Surfshark ondersteunt. Vernieuw uw browser met de extensie zodra deze uit uw browser is verwijderd.

Hoe kan ik Surfshark geforceerd afsluiten?

Force Stop is een optie die kan worden geselecteerd om te voorkomen dat het aanvraagproces automatisch wordt uitgevoerd. Tik gewoon op het opslagpictogram onder het applicatiepictogram om het te openen. Als er extra gegevens zijn opgeslagen met de applicatie, klikt u op Cache wissen om zowel het cache- als het cachevolume te verkleinen.

Hoe reset ik mijn Surfshark VPN?

Surfshark Probleemoplossing kan worden gebruikt om netwerkinstellingen te resetten. De Surfshark-app moet eerst worden gestart. Ga vanaf daar naar Instellingen -> Help -> Hulpprogramma’s voor probleemoplossing -> Netwerkreset. Zorg ervoor dat uw apparaat goed werkt door het opnieuw op te starten.

Heeft Surfshark logboekregistratie?

De logboekregistratie van Surfshark is volledig expliciet. Het privacybeleid vermeldt geen IP-adressen, browsergeschiedenis, sessie-informatie, bandbreedtegebruik, verbindingstijdstempels, netwerkverkeer of andere soorten informatie.

Hoe meld ik mij aan voor Surfshark?

Je krijgt toegang tot de instellingen van Surfshark door de Surfshark-applicatie te openen. Om toegang te krijgen tot uw account, klikt u rechtsboven op het tabblad Account. Vervolgens moet u op de knop TV Login klikken. Door op de knop Verzenden te klikken, ontvangt u de code.

Wat is de kill-schakelaar in Surfshark?

Uw internetverbinding wordt op systeemniveau uitgeschakeld als uw VPN-verbinding zonder voorafgaande kennisgeving wordt verbroken terwijl Kill Switch actief is. U kunt erop vertrouwen dat uw vertrouwelijke informatie nooit in gevaar komt dankzij onze robuuste encryptie- en beveiligingstechnieken.

Waarom werkt Surfshark niet meer?

In de meeste gevallen zijn deze functies ouderlijk toezicht of DNS-beveiligingsfuncties. De probleemoplossingstool van Surfshark kan uw netwerkinstellingen resetten. De app van Surfshark kan worden gebruikt. Ga naar de app Instellingen en kies Instellingen > Help > Hulpmiddelen voor probleemoplossing en start uw netwerk opnieuw op. Uw apparaat zou nu klaar moeten zijn om te starten.

Hoe verhelp ik te veel inlogpogingen op Surfshark?

 • Als u een mobiel apparaat gebruikt, moet u tijdens het gebruik van Wi-Fi overschakelen naar mobiele data.
 • Het gebeurt nog steeds als je Surfshark VPN gebruikt, schakel dan over naar een andere server.
 • Neem dan 10 minuten de tijd om te voltooien.
 • Hoe wis ik de browsercache?

 • U kunt de Chrome-app gebruiken om de Chrome-browser op een Android-telefoon of -tablet te openen.
 • Tik rechtsboven op Meer.
 • Klik in het geschiedenisvak op Browsegegevens wissen.
 • Selecteer desgevraagd het tijdsbestek van uw keuze. U kunt op dit moment alles verwijderen door het hele tijdsbereik te selecteren.
 • Vink de vakjes ‘Cookies en sitegegevens’ en ‘Afbeeldingen en bestanden in cache’ aan en wis deze samen met het vervolgkeuzemenu.
 • Tik gewoon op de knop Gegevens wissen.
 • Waarom maakt Surfshark geen verbinding?

  Om vervelende apps te voorkomen, verwijdert u ze. Surfshark of andere VPN-verbindingen hebben vaak last van dit probleem. Antivirus-, VPN-, firewall- en software voor het delen van bestanden moeten aan deze vereisten voldoen. Controleer of een van deze is uitgeschakeld. Als de verbinding na het opnieuw opstarten niet verbetert, test u deze.

  Wat moet ik doen als mijn VPN niet werkt?

 • De VPN werkt niet. Zorg ervoor dat uw internetverbinding werkt en dat uw inloggegevens correct werken….
 • Je hebt geen snelle VPN. Voer een snelheidstest uit. Schakel over naar een VPN.
 • Blijf verbonden met uw VPN, maar u kunt deze niet gebruiken. Wijzig uw firewall-instellingen. Start uw DNS-server opnieuw op.
 • Waarom werkt Surfshark niet op mijn telefoon?

  Als je verouderde Surfshark-applicaties gebruikt en verbinding moet maken, moet je een bijgewerkte applicatie downloaden en installeren. Ons team werkt zoveel als nodig is om eventuele netwerkbeperkingen te overwinnen. Installeer Surfshark gewoon opnieuw als het de nieuwste versie is, zoals het zeker zou moeten zijn.

  Kunt u na VPN geen verbinding maken met internet?

  Bij verbinding met een VPN veroorzaakt een DNS-configuratiefout doorgaans problemen tijdens het surfen op internet. Het probleem ontstaat echter wanneer u slechte DNS-instellingen gebruikt en het voor u onmogelijk wordt om verbinding te maken met internet als u een VPN hebt ingesteld. Om dit probleem op te lossen, moet u uw DNS-instellingen op uw computer wijzigen.

  Houden VPN-services logboeken bij?

  Een VPN logt nooit in op een server. Het beleid van VPN’s verhindert vaak protocollen om het downloaden van gegevens te voorkomen. Vanwege deze overwegingen zal een VPN-service uw gegevens niet verzamelen of vrijgeven wanneer deze verbinding maakt met uw server.

  Blijft Surfshark anoniem?

  Onze diensten onderhouden analogen – wat betekent dat uw geregistreerde activiteit op internet verborgen is.

  Is Surfshark te vertrouwen?

  VPN-diensten zoals Surfshark zijn betrouwbaar en goed. Tijdens onze tests heeft Surfshark VPN de volgende resultaten behaald: deblokkeert de meeste streamingdiensten, biedt een keuze uit ongelooflijk veilige codering en snelle tunnelingprotocollen, slaat geen logs op en biedt een verscheidenheid aan uiterst nuttige functies.

  Welke VPN houdt geen logs bij?

  Je kunt NordVPN kiezen, afhankelijk van het type VPN dat je nodig hebt, en het zal snel, betrouwbaar, veilig en waarschijnlijk de meest betrouwbare zijn die we ooit hebben getest. Het bedrijf, dat tweemaal onafhankelijk is gecontroleerd door PricewaterhouseCoopers, hanteert een strikt zero-log-beleid.

  Hoeveel apparaten kan ik gebruiken op Surfshark?

  Met Surfshark kun je per abonnement zoveel apparaten aansluiten als je wilt – dit is een van de grootste functies. Met Surfshark VPN kunnen klanten verbinding maken met zoveel apparaten als ze willen, in plaats van te vertrouwen op andere VPN’s die het aantal apparaten beperken dat je kunt verbinden.

  Is Surfshark illegaal?

  Wat zijn de juridische gevolgen van het gebruik van VPN in de VS? Er zijn momenteel geen wetten die het gebruik van VPN’s in de Verenigde Staten verbieden.

  Mục lục