Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Import uit de telecommunicatiesector wordt niet goedgekeurd door de Staatsbank

Let op: het volgende artikel zal u helpen: Importen uit de telecommunicatiesector zijn niet goedgekeurd door de Staatsbank

Het plan van de regering om niet-essentiële importen te beperken als onderdeel van het Economisch Noodplan heeft de telecommunicatiesector hard getroffen, wat heeft geleid tot massale smokkel, het gebruik van informele handelskanalen en douane- en belastingontduiking.

De afgelopen maanden heeft de IT-industrie onder deze beslissing geleden. De hoge functionarissen in de telecomsector hebben er bij de regering van premier Shehbaz Sharif op aangedrongen het besluit om de grotere belangen van het land en de zakenwereld in het land veilig te stellen, te heroverwegen.

Nu zou het verbieden van IT-apparatuur niet alleen smokkel aanmoedigen, maar ook de economie zonder papieren, illegale handel en corrupt gedrag op vele niveaus stimuleren. De kwaliteit van de dienstverlening wordt ook aangetast. Als bijvoorbeeld hoofdtelefoons die door contactcentra worden gebruikt, zou het gebrek aan kwaliteitsartikelen de kwaliteit van de dienstverlening aantasten en ervoor zorgen dat de callcenters omzet verliezen, wat resulteert in een verlies van buitenlandse geldleads.

Met het oog hierop hebben de leiders van de telecomsector een brief geschreven aan de relevante autoriteit om het verbod op de import van telecomapparatuur zo snel mogelijk op te heffen.

Tel IL naar SBP (Dir FEOD) – In afwachting van importgoedkeuringen voor Telco – 1 september 2022