Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

In Europa wordt 60% van de 5G-technologie geleverd door Huawei

Marktonderzoeksbureau HC deelde een kaart die de aanwezigheid van Huawei bij de ontwikkeling van 5G laat zien. Zoals we kunnen zien, beschikt het grootste deel van Europa al over Huawei met 5G-infrastructuur of is het op zijn minst aan het testen.

Sinds juni 2019 heeft Huawei 50 nieuwe contracten getekend om 5G te implementeren, waarvan de meeste in Europa. Belangrijk is dat Huawei in de jaren tachtig met haar activiteiten begon en telefooninfrastructuur in plattelandsgebieden implementeerde.

huawei "height =" 499 "src =" https://cdn.4gnews.pt/images/huawei-4-cke.jpg "width =" 685 "/></span>Rood: Huawei te bedienen | Roze: Huawei in de test | Blauw: Huawei verboden | Huawei Groen / ZTE</figur> </p>
<h2><span class=De Verenigde Staten van Amerika maken deel uit van het verbodsgebied.

De kaart toont ons de realiteit van Huawei in de VS de afgelopen maanden: nul aanwezigheid. Het merk wordt niet in winkels verkocht. In de VS is een Huawei-telefoon waarschijnlijk alleen via internet of andere kanalen te bestellen.

Ondanks de invloed van de Verenigde Staten hebben de meeste Europese landen niet toegegeven aan de druk en zullen zij waarschijnlijk met de hulp van Huawei doorgaan met de implementatie van 5G. De Chinese gigant is van plan tegen eind 2019 ongeveer een half miljoen 5G-bases te hebben.

Huawei Mate 30 Pro wordt mogelijk niet geleverd met Android

Google heeft onlangs aangekondigd dat het geen licentie zal verlenen voor de Mate 30 Pro, het volgende vlaggenschip van Huawei, vanwege problemen met de Amerikaanse overheid. De waarheid is dat de licentie deze maand met 90 dagen is verlengd, maar het lijkt erop dat dit niet voldoende zal zijn om het probleem op te lossen.

Uit recente uitspraken van Huawei blijkt dat het besturingssysteem van het merk voorlopig niet voor mobiele telefoons zal worden uitgebracht. HarmonyOS is binnenkort beschikbaar, maar dan voor andere apparaten zoals computers of autosystemen.

Daarmee lijkt Huawei opnieuw op een dood spoor te zitten. Desondanks blijft het bedrijf vrijwel over de hele wereld succesvol, in tegenstelling tot de Verenigde Staten.

De redacteuren van 4gnews bevelen het volgende aan: