Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

In Google Afbeeldingen is de optie om een ​​exacte grootte of minimale resolutie te verkrijgen niet langer beschikbaar

Als je de afgelopen weken in Google Afbeeldingen hebt getypt, heb je gemerkt dat deze tool er is veel veranderd. Wanneer u nu bijvoorbeeld op een afbeelding klikt, verschijnt er aan de rechterkant een venster waarin we deze in groter formaat zullen zien en informatie erover zal verschijnen.

Google blijft belangrijke wijzigingen aanbrengen aan dit platform Het is niet mogelijk om naar afbeeldingen van een specifiek formaat te zoeken. Het bedrijf heeft deze functionaliteit stopgezet zonder opgaaf van reden. Op dit moment kennen we de reden voor dit besluit niet.

U kunt “geavanceerd zoeken” gebruiken, hoewel dit niet hetzelfde is

Deze selector verscheen naast de selector waarmee we de kleur, het afbeeldingstype of de rechten ervan kunnen selecteren. Jarenlang konden we de grootte van de afbeelding weergeven, en dat was ideaal als je op zoek was naar een bestand met hele specifieke afmetingen.

Vanaf nu kun je niet meer zoeken naar een afbeelding van een bepaald formaat of formaat dat een minimale resolutie heeft. Blijkbaar is deze verandering al in alle landen doorgevoerd en klagen veel gebruikers op platforms als Reddit.

Als we nu naar Google Afbeeldingen gaan, kunnen we alleen opgeven of we op zoek zijn naar een foto met ‘elk formaat, formaat, formaat of pictogram’. Op dit moment weten we niet of deze wijziging permanent is of dat ze wijzigingen aanbrengen om deze functionaliteit op een andere manier te integreren.

Hoewel de meeste gebruikers dit platform gebruiken om naar afbeeldingen te zoeken, moet u de exacte grootte opgeven Je kunt een aantal alternatieven gebruiken. Met Bing kunnen we momenteel bijvoorbeeld de afmetingen van de afbeelding opgeven.

Om dit te doen, hoeft u alleen maar te doen Ga naar de Microsoft-zoekmachineVoer een zoekopdracht uit, klik op Afbeeldingen en ga naar de rechterbovenhoek waar ‘Filters’ staat. Als u op dit menu klikt, wordt een balk weergegeven waarmee u naar een afbeelding met specifieke afmetingen kunt zoeken.

Met de “geavanceerd zoeken” kunt u zoeken naar afbeeldingen met meer dan 70 pixels

U kunt ook de geavanceerde zoekfunctie van Google Afbeeldingen gebruiken, waarmee u (althans voorlopig) extra afbeeldingsformaten kunt selecteren. Uiteraard kunnen we vanaf nu de exacte maat niet meer specificeren en weten we niet of deze functionaliteit ook zal verdwijnen.

Afbeelding 30 8 19 9 49 Inzet

Om toegang te krijgen tot geavanceerd zoeken Met Google Afbeeldingen hoeft u na het zoeken alleen maar op “Instellingen” en vervolgens op “Geavanceerd zoeken” te klikken.

De optie Google Afbeeldingen delen schakelt de optie uit om de exacte grootte of minimale resolutie te bepalen