Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

In Google Docs is het mogelijk om de familieleden van deze emoji één voor één te vermoorden

Niet alle emoji’s zijn gelijk gemaakt. Dit is de les die je hebt geleerd. Twitter Na met “horror” geprobeerd te hebben de familie-emoji in Google Docs te verwijderen, verwijdert de applicatie deze niet rechtstreeks, maar “doodt” elk lid één voor één, te beginnen met de kinderen.

Het is eigenlijk wat een tweet van de gebruiker zegt Brooke Watsonde Het was zo nieuwsgierig en grappig op internet, dat viraal is gegaan en bijna 40.000 likes heeft bereikt.

U hoeft alleen maar naar een willekeurige G Stuite-applicatie te gaan om het zelf te zien. Of het nu een document, een presentatie of een spreadsheet is het maakt niet uit wat familie-emoji isAls u het probeert te verwijderen, verdwijnt het niet direct, maar moet u elk lid afzonderlijk verwijderen.

Waarom gebeurt dit met deze emoji?

Zoals we in het begin al zeiden, zijn niet alle emoji’s gelijk. En in dit geval Familie-emoji’s worden gemaakt op basis van combinaties van andere emoji’s. Dat betekent dat er drie of vier verschillende emoji’s zijn gekoppeld aan Zero Wide Joiner (ZWJ).

Deze ligatuur is een niet-afdrukbaar Unicode-teken en kan niet alleen worden gebruikt voor complexe scripttypen, maar ook tussen verschillende emoji-tekens, zoals: B. de familie-emoji, naar Koppel ze onzichtbaar en creëer een nieuwe emoji.

ZWJ is niet per se een emoji omdat het geen uiterlijk heeft, het is volledig onzichtbaar als het alleen wordt gebruikt. En dient niet alleen om verschillende emoji’s te verenigen, maar ook maak verschillende combinaties van dezelfde emoji, B. de verschillende kleuren huid of haar.

Om de een of andere reden besluit de redacteur in Google Documenten, wanneer hij de gekoppelde emoji probeert te verwijderen, elke emoji tussen de ligaturen te verwijderen in plaats van het totaal, wat resulteert in een langzame moord.

Je kunt de volledige lijst met emoji’s die ZWJ-reeksen gebruiken, bekijken in emojipedia.