Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

India’s grootste 5G-spectrumveiling begint – wie zal er winnen?

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: India’s grootste 5G-spectrumveiling begint – wie zal er winnen?

India’s grootste 5G-spectrumveiling begint vandaag en vier lokale bedrijven zullen in de race zijn voor het eerste 5G-spectrum van het land, voorafgaand aan een geplande lancering in 2023. Tot de bieders behoren alle drie de grote mobiele operators in India: Reliance Jio, de marktleider, geesteskind van Bharti Airtel en Vodafone. De vierde kanshebber is de Indiase miljardair Gautam Adani.

India’s grootste 5G-spectrumveiling begint – wie zal er winnen?

5G verwijst naar de vijfde generatie van supersnel mobiel internet en belooft supersnelle downloadsnelheden die technologieën zoals zelfrijdende auto’s en virtual reality kunnen ondersteunen. In totaal zal er 72 gigahertz aan 5G-spectrum beschikbaar zijn, waarvan de winnende biedingen de rechten twintig jaar lang zullen behouden.

Zie ook: De regering is van plan 5G uit te rollen in vijf grote steden van Pakistan

In totaal hebben de vier bieders 2,7 miljard dollar (218 miljard Indiase roepies) aan serieus geld opgehaald, het verplichte bedrag dat nodig is om een ​​contract te bevestigen. Het depot geeft informatie over hoeveel spectrum een ​​bedrijf wil verwerven.

Jio van Reliance Industries, die Rs 140 miljard van het gestorte geld heeft gestort, zal agressief bieden op de veiling. Dit is tevens het grootste bedrag onder de deelnemers. Aan de andere kant heeft Bharti Airtel Rs 55 miljard gestort en Vodafone Idea heeft Rs 22 miljard aan serieus geld gestort.

Het lijkt erop dat Jio de uitgaven zou kunnen leiden, gevolgd door Bharti Airtel, terwijl analisten een beperkte deelname van Vodafone Idea en Adani Group zien. Eerder heeft Adani duidelijk gemaakt dat de ether die zij zocht bedoeld was om een ​​particulier netwerk op te zetten ter ondersteuning van de digitalisering van haar activiteiten, van luchthavens tot energie tot datacentra.

Volgens het laatste rapport zal het aantal 5G-abonnees in India in 2027 groeien tot 500 miljoen. De aanbesteding begon om 10.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Het wordt doorgeschoven naar de volgende dag als er vraag is naar spectrum en bieders een bod indienen.

Controleer ook: SpaceX beweert dat Amerikaanse 5G-plannen het Starlink-satellietinternet kunnen verstoren