Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Infinix viert 75e Onafhankelijkheidsdag met een grote uitverkoop op Daraz

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Infinix viert 75e Onafhankelijkheidsdag met een grote uitverkoop op Daraz

Infinix, het bestverkochte smartphonemerk van Pakistan, is nu de officiële merkpartner voor de Daraz Independence Day Sale. Vanaf 14 augustus kunnen kopers een korting van Rs 3000 krijgen op de nieuw gelanceerde Infinix NOTE 12-serie, HOT 12-serie en verschillende mobiele accessoires wanneer ze winkelen in de officiële winkel van Infinix op Daraz. De Infinix

Infinix viert 75e Onafhankelijkheidsdag met een grote uitverkoop op Daraz

In een reactie op het initiatief zei Joe Hue, CEO van Infinix Pakistan:

Via deze initiatieven proberen we technologie voor iedereen toegankelijk te maken. Omdat het in handen krijgen van toonaangevende technologie een manier is om samen als natie te groeien en bloeien.

Kijkend naar de uitzonderlijke kenmerken van de Infinix NOTE 12-serie: de Infinix NOTE 12 G96 heeft een speciale MediaTek Helio G96-gamingprocessor, uitgebreid RAM tot 13 GB en een 6,7-inch FHD+ True Color-AMOLED-scherm waarmee gebruikers alles kunnen doen op hun eigen smartphones. Kortom, Infinix NOTE 12 G96 is een genot voor gamers en gebruikers die content op hun smartphones consumeren.

Aan de andere kant laat Infinix HOT 12 geen gaten achter als het gaat om speciale gaming-smartphones. Het is eerder een krachtige processor zoals MediaTek Helio G85, een batterij die lang meegaat en uitgebreid RAM-geheugen tot 11 GB. De Infinix HOT 12-serie biedt een compleet pakket voor fanatieke gamers.

Daraz

Uitchecken? Daraz lanceert een uitverkoop om de Onafhankelijkheidsdag op het diamanten jubileum van Pakistan te vieren