Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Instagram begint met het testen van een nieuwe repost-functie

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Instagram begint met het testen van een nieuwe repost-functie

Volgens een nieuw rapport is Instagram bezig met het creëren van een functie waarmee gebruikers materiaal van andere accounts opnieuw kunnen delen. Het bedrijf is van plan de repost-functie binnenkort met een kleine groep gebruikers te testen, maar heeft de functie nog niet voor het grote publiek uitgerold.

“We onderzoeken de mogelijkheid om berichten in de feed opnieuw te delen – vergelijkbaar met hoe je opnieuw kunt delen in Stories – zodat gebruikers kunnen delen wat hen aanspreekt en originele auteurs worden erkend voor hun werk”, vertelde een Meta-vertegenwoordiger aan bronnen. “We hopen zeer binnenkort voorbereidende tests uit te voeren met een beperkte steekproefomvang.”

Volgens het rapport was social media-expert Matt Navarra de eerste die de nieuwe functie opmerkte toen hij een screenshot plaatste van een nieuw Reposts-tabblad. Dit tabblad verzamelt hoogstwaarschijnlijk de inhoud die door anderen wordt gedeeld. Zoals weergegeven in de afbeelding hebben gebruikersprofielen de optie Opnieuw posten naast de secties Berichten, Rollen en Getagde foto’s.

Reposts op Instagram zijn toegankelijk voor je volgers in hun feeds en op je profiel op de speciale repostpagina, volgens de afbeelding gepubliceerd door Navarra.

Omdat Instagram geen ingebouwde optie heeft om gebruikersinhoud opnieuw te posten, moeten gebruikers vertrouwen op programma’s van derden. Een optie voor opnieuw posten zou de noodzaak verminderen om oplossingen te delen. Je kunt het bericht van een gebruiker al in je verhaal delen, maar nu kun je dit ook in je feed doen. Instagram weet dat veel gebruikers berichten delen met vrienden via ‘Share on Stories’ en directe berichten. Zijn nieuwe doel is om het gemakkelijk te maken om materiaal met anderen te delen.