Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Instagram bouwt naar verluidt een nieuwe berichten-app

De Instagram-app werkt naar verluidt aan zijn zusterapp genaamd “onderwerpenDit is bedoeld om de intimiteit tussen gebruikers en hun beste vrienden en volgers te vergroten. Lees alles over de aankomende app van Instagram.

Instagram bouwt naar verluidt een nieuwe berichten-app

De nieuwe Threads-app lijkt een nieuwe poging te zijn van de sociale media-app van Facebook om Snapchat in te halen. De app “Threads” nodigt gebruikers uit om automatisch hun locatie, snelheid en batterijduur te delen met de leden die in de goede vriendenlijst van Instagram-gebruikers staan.

Een ander groot voordeel van Threads is dat het geavanceerde functies biedt, zoals typische tekstfoto’s, video’s en gifs die de creatieve Instagram-tools gebruiken. Volgens de bronnen bevindt de app zich momenteel in de testmodus en lijkt het een aparte sms-app van Instagram te zijn.

In eenvoudiger bewoordingen lijkt Threads geschikt te zijn voor gebruikers die hun goede vrienden of volgers willen informeren over hun batterijduur, snelheid, locatie en meer. De app richt zich niet alleen op influencers, artiesten of bedrijven, maar ook op reguliere gebruikers.

Sommige screenshots van de testbuild laten zien dat “onderwerpenBevat ook een centrale feed met een groene stip op het profiel van vrienden die momenteel actief zijn. Deze functie is vergelijkbaar met de Facebook Messenger-app. Het stelt gebruikers ook in staat snel verhalen van hun vrienden te bekijken en heeft een eigen camerafunctie toegevoegd.

Het is echter nog niet duidelijk welke belangrijke rolonderwerpen“Zou spelen voor de komende toekomst van de technologiegigant Facebook. Mark Zuckerberg, CEO van Facebook, kondigde de stap van het bedrijf aan om de privacyproblemen aan te pakken en werkte aan het samenvoegen van de berichtenbackend van WhatsApp, Instagram en Messenger.

Volgens het bedrijf bevindt de zusterapp van Instagram, Threads, zich nog in de testmodus en zijn er verbeteringen nodig voor de definitieve versie.