Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Instagram pauzeert komende updates vanwege ongenoegen van gebruikers over de door AI aanbevolen feed

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Instagram pauzeert komende updates vanwege ontevredenheid van gebruikers over de door AI aanbevolen feed

Een paar dagen geleden kondigde Meta-CEO Mark Zuckerberg aan dat vanaf volgend jaar bijna 30% van de Instagram-gebruikersfeeds zal bestaan ​​uit door AI aanbevolen inhoud van verschillende mensen, zelfs als ze deze niet volgen. Nadat dit nieuwe nieuws bekend werd, werd Instagram overspoeld met klachten van gebruikers die hun ongenoegen over dit nieuws uitten. Hierna kondigde het hoofd van Instagram aan dat het bedrijf had besloten de komende updates stop te zetten om de stroom aan klachten van zijn gebruikers tegen te gaan. Dit betekent dat ook de komende feedtest op volledig scherm is gepauzeerd, die als onderdeel van de test naar een klein aantal gebruikers is uitgerold. Ook onthulde hij dat het door AI aanbevolen voerpercentage ook verlaagd zal worden. Het is mogelijk dat de meta tijd zal winnen om mensen te kalmeren en deze functies in de nabije toekomst te introduceren.

Terwijl hij over deze stap sprak, zei een woordvoerder van Instagram:

“Op basis van onze resultaten en feedback van de community onderbreken we de test op volledig scherm op Instagram zodat we andere opties kunnen verkennen, en verminderen we tijdelijk het aantal aanbevelingen dat je in je feed ziet. “We erkennen dat veranderingen aan de app een aanpassing kunnen zijn, en hoewel we geloven dat Instagram moet evolueren naarmate de wereld verandert, willen we de tijd nemen om ervoor te zorgen dat we dit goed doen.”

Ook werd bekend dat de full screen test de komende twee weken zal verdwijnen. Adam Mosseri zei dat het bedrijf zijn ontwerpproces opnieuw zal creëren.

“Ik ben blij dat we een risico hebben genomen. Als we niet zo nu en dan falen, denken we niet groot genoeg en niet brutaal genoeg. “Maar we moeten absoluut een grote stap terug doen en ons hergroeperen. [When] we hebben veel geleerd, en dan komen we terug met een nieuw idee of een nieuwe iteratie. Dus daar gaan we doorheen werken.”

Het is goed dat de app rekening heeft gehouden met de mening van gebruikers over de komende functies. Ongetwijfeld is Instagram een ​​van de meest gebruikte apps ter wereld en de afkeer van gebruikers voor deze aankomende functie werd verwacht.