Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Instagram Reels heeft moeite om te concurreren met TikTok

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Instagram Reels heeft moeite om te concurreren met TikTok

Meta-app voor het delen van foto’s Instagram heeft moeite om te concurreren met zijn aartsrivaal Tiktok met behulp van de Reels-functie, aldus het rapport. TikTok domineert korte video-inhoud die andere socialemediagiganten zoals Facebook, Instagram en Snapchat hebben ontwikkeld. We weten echter dat Instagram Reels nog een lange weg te gaan heeft voordat het marktaandeel van zijn concurrenten opvreet.

Uit het document, getiteld ‘Creators x Reels State of Union 2022’, blijkt dat 11 miljoen YouTubers op Instagram elke maand inhoud op Reels creëerden, maar geen betrokkenheid hadden.

Terwijl TikTok-gebruikers 197,8 miljoen uur per dag besteden aan het kijken naar video’s op het netwerk, kijken Instagram-gebruikers volgens het onderzoek minder dan een tiende daarvan – 17,6 miljoen uur per dag – naar Reels.

Meta-woordvoerder Devi Narasimhan vertelde de bronnen.

Beroemde beroemdheden verachten de verschuiving van Instagram naar video’sHet kan moeilijk zijn voor de functies van een platform om te gedijen als ze niet worden ondersteund door de krachtigste beïnvloeders van allemaal: beroemdheden. In feite hield een recente reactie van beroemdheden tegen Instagram rechtstreeks verband met de toegenomen videofocus van het platform.

Instagram wordt geassocieerd met opnieuw geposte inhoudNog een reden waarom Instagram Reels ondermaats presteren? De aanpak van Instagram om video’s met gerecyclede inhoud van andere platforms te degraderen, belemmerde zijn eigen drang naar originele inhoud. Instagram heeft dit nieuwe beleid in april geïntroduceerd om individuen aan te moedigen films specifiek voor het Reels-platform te maken.

Instagram weet niet waar het thuishoortDe grootste uitdaging waar Reels voor staat is dat de wens van Instagram naar meer originele content en de overstap naar video een misplaatste poging is om te concurreren met TikTok. TikTok en YouTube worden al erkend als bewezen platforms voor producenten om een ​​publiek en carrière op te bouwen in het maken van video-inhoud.

De meeste mensen plaatsen nog steeds eerst originele video’s op TikTok en delen ze vervolgens op andere platforms.

Wat denk je van Instagram Reels versus TikTok? Laat het ons weten in de opmerkingen hieronder.