Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Intel beweert dat Intel Core 9000 sneller is dan Ryzen 3000!

AMD’s nieuwste Ryzen 3000 bezorgt Intel veel kopzorgen! Momenteel zien we immers een echte consumentenuittocht naar de groene rivaal. Dat blijkt buitengewoon interessant, aangezien AMD een paar jaar geleden bijna failliet ging.

Kortom, Intel betaalt voor het stoppen met werken en innoveren. De microprocessorgigant blijft echter volhouden dat zijn processoraanbod het beste blijft!

Intel beweert dat de Intel Core 9000 in alles sneller is dan de Ryzen 3000! Behalve Cinebench…

Als je het niet meer weet, zei Intel op Computex 2019 dat het echte use case-benchmarks gebruikt. Om echt te testen hoe uw processors het doen ten opzichte van concurrerende AMD-producten.

Welnu, die belofte is nu in vervulling gegaan! Intel heeft immers zojuist meerdere slides gepubliceerd waaruit blijkt dat de 9e generatie Intel Core op vrijwel alle vlakken sneller is. Kijk nu:

Eén van de gebruikte benchmarks was Sysmark, een lijst met de meest gebruikte applicaties op de markt. Of zoals Intel graag zegt… Toepassingen in de echte wereld!

Welnu, bij Sysmark vergeleek Intel zijn high-end i9- en i7-processors met de Ryzen 3900X. De i9-9900K is 6% sneller dan het aanbod van AMD. Terwijl de i7-9700K erin slaagde 2% sneller te zijn.

Op dezelfde manier heeft Core i9 een voordeel van 9% in verwerkingskracht, terwijl i7 6% bedraagt ​​(single-core). Als het echter om webprestaties gaat, leidt de i9 met 3%, terwijl de i7 de 3900X is.

Tenslotte hebben we Cinebench, waar AMD het aanbod van Intel volledig uitrolt.

Intel versus AMD – Gamen

Op het gebied van gaming kon AMD alleen winnen in AC: Odyssey en Ashes of the Singularity. Interessant genoeg liep de Core i7-9700K voorop in bijna elke geteste game, waarbij hij op anderen leunde.

Maar daar bleef het niet bij!

Intel testte ook de prestaties van de Memory Controller (IMC) en liet een test zien waarbij de i7-9700K 2 minuten eerder klaar was. (Ryzen versus 3900X)

Volgens Intel zijn de processors ook in het voordeel als het gaat om klokfrequenties. Het bedrijf beweert dat zijn producten hogere frequenties in alle kernen kunnen bereiken.

Maar… Deze gegevens van Intel zijn in tegenspraak met de overgrote meerderheid van de tot nu toe gepubliceerde recensies!

Het is bekend dat de Ryzen 3000 een uitstekende release was die de dominantie van Intel echt bedreigde. Het biedt uitstekende single-threaded en multi-threaded prestaties tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Kortom, wat we hier hebben is een marketingfraude van Giant Blue om AMD uit de schijnwerpers te houden. Een poging om het bloeden van de klant te stoppen, aangezien AMD erin slaagt een aanzienlijk deel van het marktaandeel te stelen.

Ah… Het is goed om niet te vergeten dat Intel zelf heeft toegegeven dat AMD de laatste tijd flink is gegroeid! (Lees nu.)


Trouwens, wat denk je van dit alles? Laat ons weten wat je ervan vindt in de reacties hieronder.

bron

Mục lục