Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Intel’s eerste op gaming gerichte grafische kaarten lijken redelijk goed

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Intel’s eerste op gaming gerichte grafische kaarten lijken redelijk goed

We weten allemaal dat Intel nooit bekend heeft gestaan ​​om zijn gaming-GPU-divisie, aangezien het bedrijf slechts een serieuze concurrent is voor geïntegreerde grafische afbeeldingen op laptops en desktops. Nu lijkt het er echter op dat Intel met de Arc-serie zijn GPU-reputatie wil veranderen. De eerste op gaming gerichte grafische kaarten zien er redelijk goed uit.

Intel heeft hardwarespecificaties gedeeld van zijn aankomende grafische kaarten

Intel heeft de hardwarespecificaties voor vier van zijn aankomende GPU’s gedeeld. Er zullen vier verschillende GPU’s zijn, gericht op vier verschillende niveaus. Dit betekent dat je ze kunt groeperen in de Arc 3-, Arc 5- en Arc 7-reeksen, net als Intel’s Core i3-, i5- en i7-reeksen CPU’s.

  • A380 is het instapmodel dat wordt uitgerust met acht processorcores, 6 GB GDDR6-geheugen en een kloksnelheid van 2.000 MHz.
  • A580 brengt deze specificaties naar 24 processorkernen en 8 GB VRAM.
  • A750 zal 28 rekenkernen hebben en een kloksnelheid van 2.050 MHz.
  • Het hoge einde A770 heeft 32 processorkernen, tot 16 GB VRAM en een kloksnelheid van 2.100 MHz. Bovendien lijkt het vlaggenschip A770 ongeveer net zo krachtig te zijn als AMD’s Radeon RX 6900 XT en ergens tussen een GeForce RTX 3080 en een RTX 3090 in.

Intel’s laatste GPU-inzendingen waren de bedrijfsgerichte Arc Pro. Dit zouden echter de eerste echte gaming-grafische kaarten van Team Blue zijn. Laten we dus afwachten hoe ze presteren zodra ze uitkomen, maar het lijkt erop dat Intels debuut op het gebied van gaming-GPU’s veelbelovend zou kunnen zijn. Duimen!

Lees ook: Pokemon Go lanceert deze week een nieuw Steel-type Pokemon-evenement (phoneworld.com.pk)