Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Internet Explorer dwingt websites om in Edge te openen. (opgelost)

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Internet Explorer dwingt websites om in Edge te openen. (opgelost)

Als u wilt voorkomen dat Internet Explorer websites met geweld opent in de Edge-browser, lees dan hieronder verder. Na de release van Edge 87 heeft Microsoft de actie Forced IE-to-Edge ingeschakeld voor alle IE-gebruikers, wat betekent dat elke website die niet compatibel is met Internet Explorer onvermijdelijk in Microsoft Edge wordt geopend.

De actie “gedwongen IE naar Edge” wordt uitgevoerd met behulp van een Browser Helper Object (BHO), dat als een “IEToEdge BHO”-add-on in Internet Explorer wordt geïnstalleerd en niet kan worden uitgeschakeld.

In feite is de plug-in “IEToEdge BHO” een DLL-bestand met de naam “ie_to_edge_bho.dll” (of “ie_to_edge_bho_64.dll”), geïnstalleerd op de volgende locatie op de pc:

  • C:\Program Files (x86)\Microsoft\Edge\Application\Edge_Version\BHO.

De BHO-invoegtoepassing controleert de website die de gebruiker probeert te bezoeken op compatibiliteitsproblemen met Internet Explorer door te kijken in de lijst met websites met bekende IE-incompatibiliteit*. Als de website niet compatibel is, wordt het bericht weergegeven: ‘We raden aan deze website te bekijken in Microsoft Edge” in Internet Explorer en forceer vervolgens dat de website wordt geopend in de Edge-browser.

* Opmerking: de Microsoft-compatibiliteitslijst met sites (ook bekend als: “Microsoft-compatibiliteitslijst met sites”) wordt onderhouden en bijgewerkt door Microsoft-technici. Compatibiliteitslijst van Microsoft

Omdat sommige “oude” websites echter mogelijk niet correct worden geladen in de Edge-browser, is dit gedrag een hoofdpijn voor website-eigenaren die willen dat Internet Explorer werkt.

Deze zelfstudie biedt stapsgewijze instructies om te voorkomen dat Internet Explorer met geweld incompatibele websites in Microsoft Edge opent.

Gerelateerd artikel: Hoe Microsoft Edge volledig te verwijderen.

Hoe u Internet Explorer kunt STOPPEN met het gedwongen openen van websites in Edge.

Om te voorkomen dat Internet Explorer websites omleidt in Microsoft Edge:

1. Open Edge en vanuit het puntenmenu kiezen Instellingen.

Randinstellingen

2. Kies nu standaard browser aan de linkerkant en pas vervolgens de aan Laat Internet Explorer websites openen in Microsoft Edge optie ook Nooit. *

UPDATE: Internet Explorer dwingt websites om in Edge te openen

3. Opnieuw opstarten de Edge-browser en je bent klaar. Vanaf nu wordt elke website die u bezoekt in Internet Explorer niet langer doorgestuurd naar Microsoft Edge.

*Opmerking: als u handmatig wilt forceren dat een website in Internet Explorer wordt geopend in plaats van in Edge:

A. Laat (plaats) de Laat Internet Explorer websites openen in Microsoft Edge optie ook Alleen incompatibele websites (aanbevolen) en B. Stel dat in Sta het herladen van websites in de Internet Explorer-modus toe naar BIJ.C. Opnieuw beginnen Rand.

Sta het herladen van websites in de Internet Explorer-modus toe

D. Als u wilt dat een website in Internet Explorer wordt geopend, kunt u vanaf nu vanuit de Instellingen Menu Afbeelding kiezen Meer gereedschap -> Herlaad in Internet Explorer-modus.

Herladen in Internet Explorer

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Internet Explorer dwingt websites om in Edge te openen.  (Opgelost) 1

Mục lục