Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

iOS 16.0.1 lost een probleem op voor iPhone 14 en 14 Pro

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: iOS 16.0.1 lost een probleem op voor iPhone 14 en 14 Pro

Apple heeft eerder deze week iOS 16 uitgebracht voor alle compatibele iPhone-apparaten. Nu, slechts een paar dagen later, is het bedrijf begonnen met het uitrollen van iOS 16.0.1 voor compatibele iPhone-modellen. Volgens bronnen is de nieuwste iOS-upgrade nog niet beschikbaar voor alle iPhone-modellen die de iOS-update hebben ontvangen. In plaats daarvan brengt Apple deze update alleen uit voor de iPhone 14- en iPhone 14 Pro-toestellen.

Volgens AppleSWUpdates distribueert Apple de iPhone 14 en iPhone 14 Pro met een iOS 16-versie die ouder is dan de officiële update (20A362). Deze versie heeft bepaalde problemen die in het nieuwe iOS zullen worden opgelost. Lees ook: Apple levert blijkbaar iPhone 14-toestellen met een oudere versie van iOS 16.

Wat is er nieuw in iOS 16.0.1?

Volgens de release-opmerkingen voor een nieuw iOS lost de update problemen op die de activering en migratie van nieuwe iPhones kunnen verstoren. Het lost ook problemen op met bedrijfsapps en de Foto’s-app. De volledige release-opmerkingen zijn hieronder beschikbaar:

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers en bevat de volgende belangrijke bugfixes voor uw iPhone:

– Lost een activerings- en migratieprobleem op tijdens de installatie van de iPhone 14 en iPhone 14 Pro. – Foto’s kunnen er zacht uitzien bij het zoomen in liggende modus op de iPhone 14 Pro Max. – Enterprise Single Sign-On-apps kunnen mogelijk niet verifiëren.