Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

iOS 16 Beta 6 wordt geleverd met enkele wijzigingen en bugfixes

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: iOS 16 Beta 6 wordt geleverd met enkele wijzigingen en bugfixes

De nieuwste versie van de iOS 16-bèta is eindelijk hier. iOS 16 Bèta 6 werd gisteren beschikbaar voor ontwikkelaars, slechts een week na de release van iOS 16 Beta 5. iOS 16 heeft een aantal veranderingen met zich meegebracht, waaronder updates van het vergrendelscherm, nieuwe achtergrondopties en meer.

iOS 16 Beta 6 en iPadOS 16 zijn nu beschikbaar om te downloaden

We weten allemaal dat de nieuwe bètaversie van iOS 16 meestal wordt geleverd met een aantal wijzigingen, bugfixes en nieuwe functies. Het is de strategie van technologiegigant Apple om de feedback van iOS 16-bètatesters nauwlettend in de gaten te houden. Elke volgende bèta is bedoeld om klachten, bugrapporten en prestatieproblemen aan te pakken.

Vermeldenswaard is hier dat de iOS 16 Bèta 6 is al openbaar beschikbaar. Er zit meestal een lange wachttijd tussen de release van een ontwikkelaarsbèta en een openbare bèta. Momenteel is dit echter niet het geval. De nieuwste versie is ook beschikbaar voor het publiek. De focus van het bedrijf ligt nu op stabiliteit en het oplossen van bugs. We weten dat Apple dichter bij de verwachte lancering van zijn nieuwe iPhone-software in september komt. Het bedrijf rolt zijn volledige iOS-update doorgaans uit kort voordat de nieuwe iPhone-serie uitkomt. Onlangs dook er online een gerucht op dat Apple een datum heeft vastgesteld voor 6 maart.

Laten we eens kijken naar de nieuwe toevoegingen die met deze update zijn geïntroduceerd:

De iOS 16 Beta 5 bracht de mogelijkheid terug om het resterende stroompercentage in de statusbalk weer te geven. Deze functie was beschikbaar op de oudere iPhones, maar verdween met de lancering van de iPhone X in 2017. Alle iPhone-gebruikers moeten naar het Control Center swipen om het batterijpercentage te bekijken.

Nu heeft het bedrijf deze functie opnieuw met een twist gebracht. U heeft de mogelijkheid om de percentageweergave uit te schakelen wanneer uw telefoon in de energiebesparende modus staat. U krijgt toegang tot de weergave van het batterijpercentage door naar de app Instellingen te gaan en Batterij te selecteren. Op het andere scherm vind je bovenaan twee schakelaars: één schakelt het batterijpercentage in en de andere schakelt de energiebesparende modus in.

Een van de geplande widgets van Apple heet Live Activity Widget. Het is eigenlijk bedoeld voor aanhoudende waarschuwingen zoals sportuitslagen en rittenstatus, een widget die onderaan je vergrendelingsscherm verschijnt en je op de hoogte stelt van eventuele wijzigingen. Volgens Apple zou de functie Live-activiteiten echter in een latere update live gaan.

Naast de mogelijkheid om het vergrendelingsscherm van je iPhone aan te passen, heeft iOS 16 een aantal wijzigingen beloofd aan apps zoals Kaarten, Safari, Mail en Berichten. Live Text legt nu tekst vast van gepauzeerde video’s. Bovendien is de functie Visueel opzoeken bijgewerkt, zodat u het onderwerp in foto’s kunt kopiëren en plakken nadat u het van de achtergrond van de foto hebt verwijderd. Een van de verbazingwekkende dingen is dat Siri emoji’s kan herkennen wanneer je teksten en e-mailberichten dicteert.

Als jij degene bent die iOS 16 nog niet heeft geprobeerd, kun je dat nog steeds doen Download de openbare bètaversie van iOS 16. Het enige wat je nodig hebt is een iPhone 8 of nieuwer.