Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

IOS-apparaten kunnen op twee manieren verbinding maken met een Windows VPN

Let op: het volgende artikel helpt je: iOS-apparaten kunnen op twee manieren verbinding maken met een Windows VPN

iOS-apparaten kunnen op twee manieren verbinding maken met een Windows VPN: via de ingebouwde VPN-client of via een app van derden. Om verbinding te maken via de ingebouwde client, ga naar Instellingen > Algemeen > VPN en selecteer VPN-configuratie toevoegen. Voer de VPN-instellingen in die door uw beheerder zijn verstrekt en tik op Opslaan. Om verbinding te maken, selecteert u eenvoudigweg de VPN en zet u de verbindingsschakelaar aan. Om verbinding te maken via een app van derden, downloadt en installeert u de app vanuit de App Store. Open de app en voer de VPN-instellingen in die door uw beheerder zijn verstrekt. Tik op Verbinden om verbinding te maken met de VPN.

Om toegang te krijgen tot uw VPN-server, moet u eerst de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw VPN-server invoeren. Het protocol ondersteunt L2TP, IPSec en IKEv2, twee verschillende protocollen die eigen zijn aan iOS-apparaten. Als u op de VPN-statusschakelaar tikt, wordt de verbinding geactiveerd. Naast dat ExpressVPN een van de beste VPN-providers is, biedt het ook een breed scala aan diensten voor iPhone- en iPad-gebruikers. Deze app is eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar, veilig en goedkoop in gebruik. Waarom is VPN VPN-client niet beschikbaar op iPad? Als uw VPN niet goed werkt op uw iPhone, kunt u proberen deze uit en weer in te schakelen.

Kan een iPad verbinding maken met een Windows VPN?

Fotocredit: Reddit

iPads kunnen niet via VPN met shares worden verbonden, in tegenstelling tot Windows-, macOS- en Android-telefoons.

Hoe maak je via VPN verbinding met je computer met een Ipad? U kunt het gedeelte Instellingen van uw iOS-apparaat openen via het menu Apps. Als u Windows gebruikt, moet u een VPN gebruiken. Met Connect kunt u uw VPN-server configureren door uw profiel te importeren. U kunt eenvoudig verbinding maken met een kantoor vanaf uw externe desktopclient. Met uw iPhone of iPad kunt u eenvoudig verbinding maken met internet en uw gegevens via VPN verbinden. Het is niet zo eenvoudig als het lijkt om een ​​app aan een provider te koppelen. ExpressVPN zou op de lijst van beste VPN’s voor iPhone- en iPad-gebruikers moeten staan, omdat het zowel snel als betrouwbaar is.

Kan ik mijn iPad gebruiken om verbinding te maken met een VPN?

Kan ik een VPN gebruiken op mijn iPad? Het is mogelijk om uw iPad met een VPN te verbinden via de VPN-app. U kunt deze app gebruiken om verbinding te maken met een VPN op uw iPad om uw privacy en veiligheid online te beschermen.

Hoe maak ik verbinding met een VPN op Windows?

Krediet: MijnBroadband

Zodra uw VPN-profiel is aangemaakt, bent u klaar om aan de slag te gaan. U kunt toegang krijgen tot het netwerk door naar Instellingen te gaan. Selecteer Verbinden naast de VPN-verbinding die u wilt gebruiken. Voer zo snel mogelijk uw gebruikersnaam en wachtwoord of andere inloggegevens in.

VPN-ondersteuning wordt geleverd door Windows 10 en de meeste andere besturingssystemen. Om verbinding te maken met een VPN op Windows 10, navigeert u naar Instellingen. Als u Windows 7, Windows 8 of Windows 10 gebruikt, is het proces vrijwel hetzelfde. Als u wilt, kunt u ook VPN-verbindingen uitschakelen of configureren. U kunt verbinding maken met een VPN met behulp van de naam en inloggegevens van uw VPN-provider. Hierdoor kunnen meerdere VPN’s worden geconfigureerd en ertussen worden geschakeld. Nadat u erop hebt geklikt, kunt u de verbinding met een VPN verbreken door Verbinding verbreken te selecteren. U kunt er vervolgens op klikken om later verbinding te maken.

Kan ik dezelfde VPN hebben op mijn Windows-laptop en mijn iPhone?

Met hetzelfde ExpressVPN-abonnement kunt u uw Apple-laptop, Windows-pc, iPad, iPhone en Samsung-telefoon verbinden met de VPN, die ook kan worden gebruikt door uw Apple-laptop, Windows-pc, iPad, iPhone en Samsung-telefoon.

Hoe gebruik ik VPN op mijn laptop? Om toegang te krijgen, navigeert u naar Instellingen op uw iOS-apparaat. De VPN-configuratie kan worden toegevoegd door naar de pagina VPN-configuratie toevoegen te gaan. Nadat u de vereiste gegevens heeft ingevoerd, klikt u op de knop Gereed. Als je verbinding wilt maken met een VPN, kun je dat doen door op de schakelaar in de statusbalk te tikken. Een VPN beschermt uw online verkeer en gegevens tegen hackers, het verzamelen van advertenties, cyberaanvallen en spoofing. Uw VPN-account is gratis te gebruiken op zoveel apparaten als u nodig heeft.

Meerdere apparaten kunnen tegelijkertijd verbinding maken met dezelfde VPN via VPN-services die multi-touch ondersteunen. Een VPN is niet toegankelijk op een Android-hotspot, tenzij het apparaat is geroot. Mogelijk moet u handmatig naar ‘VPN’ zoeken als u dit niet ziet op het tabblad Netwerk van de Android-versie. Met de optie Persoonlijke VPN kunt u een VPN-configuratie maken of beheren in zowel macOS als iOS.

Verschillende manieren om een ​​VPN te gebruiken

Er zijn VPN’s beschikbaar voor uw telefoon en laptop. De VPN-app kan op elk apparaat worden geïnstalleerd dat verbinding kan maken met een andere server. Je hoeft niet al je apparaten met dezelfde VPN-server te verbinden.

VPN niet verbonden iPhone

U kunt het probleem oplossen door de iPhone uit en weer in te schakelen, of door de verbinding van uw iPhone met de VPN-serviceprovider opnieuw te starten. Tik op de VPN-optie in het instellingenmenu. U kunt dit uitschakelen door de knop Status te selecteren. Als uw VPN aangeeft dat er geen verbinding is, weet u dat deze niet meer werkt.

De iPhone kan om verschillende redenen mogelijk geen verbinding maken met een VPN. Gebruik deze gids voor probleemoplossing om te leren hoe u elk probleem kunt oplossen. Mocht ons advies uw verbindingsproblemen niet oplossen, neem dan contact op met de klantenservice van uw VPN-dienstverlener. Om het volume op de iPhone 8 of nieuwer te verhogen, houdt u de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop snel tegelijkertijd ingedrukt. Het wordt aanbevolen dat u uw iOS VPN-app bijwerkt, verwijdert en opnieuw downloadt vanuit de App Store. Hiermee voorkomt u problemen veroorzaakt door verouderde software. Stel het DNS-adres van uw VPN handmatig in en reset het IP-adres van uw apparaat.

Als u problemen ondervindt bij het verbinden met uw VPN op uw iPhone, moet u dit altijd nogmaals controleren. IP-lekken, DNS-lekken en web-RTC-lekken zijn de meest voorkomende bronnen van lekken. Onze uitgebreide VPN-lektool kan u helpen dergelijke lekken te identificeren.

Hoe kreeg ik VPN op mijn iPhone?

Als je een VPN op je iPhone wilt hebben, kun je dit op verschillende manieren doen. Eén optie is om een ​​VPN-service van derden te gebruiken, waarvoor u doorgaans een app uit de App Store moet downloaden. Een andere optie is om zelf een VPN op te zetten, wat je kunt doen door de instructies op de website van Apple te volgen.

VPN-verbindingen op een iPhone of iPad zijn eenvoudig te gebruiken en u hoeft uw instellingen niet te configureren. Door een VPN te gebruiken, kunt u de internetverbinding van uw iPhone coderen. Dit geeft u privacy omdat uw ISP niet kan zien welke websites u bezoekt. Hierdoor bent u ook anoniem voor websites, zodat ze u niet kunnen volgen. Met een VPN kunt u veilig internetten op openbare plaatsen zoals luchthavens en hotels. Omdat deze encryptie alleen met Safari werkt, zal geen enkele andere browser je hiertegen beschermen. Met een VPN-service kunt u deze op meerdere apparaten gebruiken, niet alleen op de iPhone en iPad.

Als u een VPN gebruikt, kunt u video’s en websites bekijken die vaak worden geblokkeerd. Er zijn enkele VPN-diensten die alle videodiensten deblokkeren, maar dit is niet altijd het geval; Als je een specifieke dienst wilt deblokkeren, zorg er dan voor dat deze is opgenomen in je VPN-abonnement. Er zijn enkele deblokkers van Netflix, Amazon Prime, HBO Max en andere populaire diensten, maar deze moeten grondig worden onderzocht.

Is het echt nodig om een ​​VPN op je iPhone te hebben?

Is er een VPN-optie beschikbaar voor mijn iPhone? Ondanks de sterke beveiliging kan uw iPhone zichzelf niet beschermen tegen de bedreigingen die achter openbare Wi-Fi-netwerken verschijnen. Wanneer u verbinding maakt met openbare Wi-Fi-netwerken, beschermt een VPN-verbinding uw online verkeer en gegevens tegen afluisteren, constante advertentietracking, Wi-Fi-spoofing en cybercriminaliteit. Stelt Apple automatisch VPN-instellingen in voor zijn iPhones? Wanneer u inlogt, vraagt ​​de app u of u uw iPhone wilt configureren met een VPN. Tik op Toestaan ​​om de VPN op uw iPhone veilig te configureren. Om uw VPN-instellingen te wijzigen, moet u uw toegangscode, Touch ID of Face ID invoeren. Waarom zegt mijn iPhone ‘VPN’? Als je dit VPN-logo in de rechterbovenhoek van het scherm van je telefoon ziet, betekent dit dat je een actieve VPN-verbinding hebt. Als u dat nog niet heeft gedaan, kunt u een VPN-programma activeren wanneer u uw telefoon inschakelt.

Windows-VPN

Een Virtual Private Network (VPN) is een verbinding die u tussen twee computers kunt opzetten en die een veilige privétunnel creëert voor de overdracht van gegevens. Alle gegevens die door de tunnel gaan, zijn gecodeerd en beschermd tegen nieuwsgierige blikken. Je kunt het zien als een veilige ‘tunnel’ tussen twee computers, waardoor je veilig en zonder zorgen gegevens kunt verzenden en ontvangen. VPN’s worden vaak door bedrijven gebruikt om werknemers op afstand een veilige verbinding met het bedrijfsnetwerk te bieden. Hierdoor hebben ze toegang tot bedrijfsbronnen en bestanden alsof ze op kantoor zijn, terwijl hun gegevens veilig blijven. VPN’s kunnen ook worden gebruikt om uw privacy online te beschermen. Als u verbinding maakt met een VPN-server, wordt uw verkeer gecodeerd en wordt uw IP-adres verborgen. Dit maakt het voor iedereen veel moeilijker om uw online activiteiten te volgen of uw verkeer te bespioneren.

U kunt een virtueel particulier netwerk (VPN) op uw Windows-pc gebruiken, ongeacht of u deze voor werk of persoonlijk gebruik gebruikt. Het gebruik van een VPN-verbinding verbetert de veiligheid en beschikbaarheid van uw bedrijfsnetwerk. Deze functie is niet opgenomen in Windows 11 SE. U kunt een virtueel particulier netwerk (VPN) gebruiken om overal verbinding te maken met uw pc, of u nu op uw werkcomputer of op uw pc zit. Een VPN-verbinding kan een beveiligde verbinding en externe toegang tot het netwerk van uw bedrijf ondersteunen. U moet weten hoe uw bedrijf of VPN-dienst verbinding maakt met internet. De VPN-verbinding is voltooid als u een VPN-profiel heeft. Het netwerkpictogram (een van beide of beide) bevindt zich uiterst rechts op de taakbalk. Wanneer u een VPN-verbinding selecteert, ziet u een van de volgende opties: Selecteer deze verbinding en selecteer vervolgens een van de volgende opties: Voer indien nodig in elk veld uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Windows VPN: het beste van twee werelden

Als je iets eenvoudigs nodig hebt en de hoogste downloadsnelheden wilt van alle VPN’s die we tot nu toe hebben getest, is Windows VPN-software een geweldige optie voor jou. Omdat het zo eenvoudig te gebruiken is, is het geschikt voor het delen en streamen van P2P-bestanden en wordt het ondersteund door zowel Microsoft Windows als Windows Server. Het ontbreekt nog steeds in veel opzichten, zoals de flexibiliteit en multi-tenancy die een oplossing van derden biedt.