Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

iPhone 14 Max kan vertraging oplopen omdat de productie achterloopt op schema

Let op: het volgende artikel kan je helpen: iPhone 14 Max kan vertraging oplopen omdat de productie achterloopt op schema

De iPhone 14-serie is tegenwoordig het gesprek van de dag. De serie zal naar verwachting in september van start gaan. Maar het lijkt erop dat het meest verwachte model, de iPhone 14 Max, vertraging zal oplopen omdat de productie achterloopt op schema. Ter herinnering: de iPhone 14 Max zal het eerste niet-professionele model van het bedrijf zijn met een groter scherm.

iPhone 14 Max kan vertraging oplopen omdat de productie verder achterloopt op schema

Volgens recente rapporten blijven de paneelverzendingen voor de iPhone 14 Max nog steeds ver achter bij de iPhone 14 Pro Max. De verzendhoeveelheden voor de iPhone 14 Pro Max zijn ruim drie keer hoger dan de aantallen voor de iPhone 14 Max.

Zie ook: Releasedatum iPhone 14, geruchten, specificaties en prijs

De iPhone 14 Max en iPhone 14 Pro Max hebben dezelfde schermgrootte, maar de panelen zelf zijn anders. Dit komt omdat de iPhone 14 Max geen ProMotion ondersteunt, de adaptieve verversingssnelheidtechnologie van Apple. Deze functies zijn exclusief voor de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max.

Het bedrijf zelf heeft geen informatie vrijgegeven over dit productieprobleem. Sommige rapporten zeggen echter dat de productie is uitgesteld als gevolg van de COVID-19-lockdowns in China. Maar de situatie is nu onder controle.

De iPhone 14 Max lijkt een zeer populair toestel te zijn zodra hij op de markt komt. Het zal de eerste keer zijn dat Apple een 6,7-inch iPhone aanbiedt. Het wordt geleverd met veel geweldige functies en het beste is dat het betaalbaar is. Apple verwijderde ook het ‘Mini’-model van de lijst. Laten we kijken wanneer het bedrijf deze telefoon kan lanceren. Tot die tijd kunt u ons volgen voor meer updates.

Controleer ook: Apple iPhone 14-serie inclusief 14 Pro-, Max- en Pro Max-belastingen of douanerechten in Pakistan