Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

iPhone-gebruikers kiezen hun favoriete notch-vervangingsoplossing voor iPhone 14

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: iPhone-gebruikers kiezen hun favoriete notch-vervangingsoplossing voor iPhone 14

We weten dat de iPhone 14-serie binnenkort wordt gelanceerd. Op dit punt zullen we alles leren over hun functies, vooral hoe Apple de schermnotch zal benaderen. Om de meningen van gebruikers te peilen, heeft 9to5Mac echter een peiling gemaakt waarin iPhone-gebruikers kozen wat volgens hen na al die jaren het antwoord zou moeten zijn op het iPhone-notch-probleem.

We weten dat Apple in september 2018 de iPhone X lanceerde, de eerste smartphone met een notch. De iPhone X zette al snel de standaard voor alle volgende smartphones die wereldwijd werden geproduceerd. De Android-telefoon omarmde al snel meer geavanceerde alternatieven voor de notch, inclusief gaten en zelfs sensoren en camera’s verborgen onder het scherm. Ook al heeft Apple de notch iets verkleind, het idee erachter blijft hetzelfde.

Deze keer zijn er enkele geloofwaardige lekken geweest en zijn er rapporten verschenen die suggereren dat de toekomstige iPhone 14-serie geen tandje bij zal zetten; In plaats daarvan zullen hun displays “uitsparing(en)” hebben voor camera’s en sensoren.

9to5Mac hield een enquête op hun website en vroeg lezers naar hun favoriete potentiële notch-vervanger voor de iPhone 14 Pro. In de enquête kregen lezers vier keuzes: of ze de voorkeur gaven aan de uitsparing voor één pil of de uitsparing voor de pil + pinhole-camera, of dat ze de voorkeur gaven aan de huidige notch of andere suggesties van lezers.

Enquête door 9to5Mac

We hebben de enquête beantwoord met de pilvormige uitsparing + perforatorcamera omdat we vinden dat deze er beter uitziet dan de enkele pilvormige uitsparing en we zijn het niet eens met de huidige notch omdat deze er gedateerd uitziet.

Hier zijn de resultaten van het onderzoek tot nu toe en op basis daarvan lijkt de voorkeursoplossing voor de nieuwste iPhone 14-serie de Single Pill-Shaped Cutout te zijn.

Enquêteresultaten – 9to5Mac

Dit zijn slechts de meningen van gebruikers en we zullen precies weten wat Apple dacht over de vervanging van de notch voor de komende iPhone 14-serie.

Als u van plan bent de iPhone 14-serie in Pakistan te importeren, vindt u hier de PTA-belasting die u moet betalen om deze te laten registreren.