Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Is dit de eerste hands-on iPhone 11-video?

Beeldbron: Screenshot via YouTube

Wat de eerste hands-on iPhone 11-video zou kunnen zijn, lijkt zojuist opgedoken. Zoals met alles wat met de iPhone te maken heeft, hebben technische blogs zich deze week op de video gericht, maar we moeten benadrukken dat het apparaat in de video mogelijk nog steeds nep is. Verwacht wordt dat Apple de iPhone 11 in de komende weken zal lanceren, maar in de tussentijd kunnen technische waarnemers niet genoeg geruchten krijgen om op te kauwen.

BGR en verschillende andere technische blogs ontdekten de iPhone 11-video die op het Chinese microblogplatform Weibo was geplaatst. Het laat ons eigenlijk niet veel zien. Het laat alleen zien dat iemand de telefoon omdraait wanneer hij deze aanzet.

ConceptsiPhone heeft nog een iPhone 11-video op YouTube uitgebracht, die eigenlijk iets interessanter is dan de video die op Weibo is geplaatst. Hoewel deze video niet laat zien hoe het apparaat werkt, geeft het ons een goed overzicht van de vermeende iPhone 11- en iPhone 11 Pro-dummy-apparaten.

Het toestel beschikt over een vierkante camera, waarover al geruime tijd geruchten gaan voor de iPhone 11-serie. Het toestel zal naar verwachting ook beschikken over een naar achteren gerichte camera met drie lenzen. Op dit moment hebben we zoveel lekken gezien die naar die vierkante bult op de achterkant wezen, dat het lijkt alsof de meeste mensen de eerste schok bij het verschijnen ervan te boven zijn gekomen.

Het apparaat in de iPhone 11-video heeft het Apple-logo en het woord “iPhone” op de achterkant, hoewel we geruchten hebben gehoord dat ze dit jaar in de line-up zullen ontbreken. Het zou vreemd zijn als Apple het logo en de merknaam zou schrappen, omdat het merk alles is.

De onderkant van het apparaat suggereert dat Apple mogelijk ook de Lightning-poort behoudt, wat ongeveer was wat we hadden verwacht. Uit eerdere lekken is gebleken dat Apple de iPhone op zijn vroegst volgend jaar op USB-C zal overzetten. We hoorden echter ook dat dit het jaar is dat USB-C op de Apple-smartphone wordt geïntroduceerd. Aan de andere kant hoorden we hetzelfde over de iPhone 8.

De volledige iPhone 11-video van ConceptsiPhone is hier ingesloten: