Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Is er een volledig gratis antecedentenonderzoek?

Let op: het volgende artikel zal u helpen: Is er een volledig gratis antecedentenonderzoek?

Wilt u contact opnemen met een lang verloren familielid? Of misschien heb je een date met iemand die je online hebt ontmoet en wil je er zeker van zijn dat hij of zij je niet lastig valt?

In beide scenario’s en vele andere moet u een antecedentenonderzoek uitvoeren.

En je hebt gehoord dat je alle informatie kunt krijgen die je nodig hebt zonder dat je je portemonnee hoeft te openen.

Maar is er een volledig gratis antecedentenonderzoek?

Dat zoeken we uit.

Wat is een antecedentenonderzoek?

Een antecedentenonderzoek is een proces waarmee u kunt verifiëren dat een persoon is wie hij zegt dat hij is. U kunt hun identiteit, opleiding, werkgeschiedenis, criminele geschiedenis en bijna alles wat u interesseert leren kennen.

Bedrijven voeren doorgaans antecedentenonderzoek uit bij het aannemen van nieuwe werknemers. Zo beschermt u uw baan en uw medewerkers, vermijdt u negatieve publiciteit en verhoogt u de kwaliteit van de rekrutering.

Maar zoals u zich al kunt voorstellen, is dit proces niet alleen voorbehouden aan bedrijven. Iedereen kan een antecedentenonderzoek doen.

Dus hoe doe je het?

Welnu, er is een optie om zelf openbare databases te onderzoeken, of u kunt contact opnemen met een website die een controle voor u zal doen.

Als u op zoek bent naar een kosteneffectievere methode, kan het doen van al het speurwerk zonder hulp van buitenaf werken. Houd er rekening mee dat het op deze manier verzamelen van informatie tijdrovend kan zijn.

Om tijd en energie te besparen, kunt u zich altijd wenden tot een website die tegen betaling antecedentenonderzoek aanbiedt. Hoewel het betekent dat u geld moet uitgeven, ontvangt u uw rapporten vrijwel onmiddellijk. Om nog maar te zwijgen: de informatie die zij verstrekken is veel nauwkeuriger.

Er zijn ook websites die gratis antecedentenonderzoek aanbieden.

Maar zijn deze sites ook goed? Wij hebben al het onderzoek voor u gedaan.

Is er een volledig gratis antecedentenonderzoek?

Dus is er een volledig gratis antecedentenonderzoek?

Het korte antwoord is ja.

Maar het is ingewikkelder dan dat.

Stel je voor dat je meer wilt weten over je buurman. Ze zijn misschien nieuw en niet echt klaar om te praten, wat je misschien verdacht vindt. Het is altijd goed om te weten met wie u naast u woont, dus raadpleeg een website voor hulp.

Meestal zou een gratis antecedentenonderzoek voldoende moeten zijn. Websites kunnen een adreszoekopdracht uitvoeren en alle informatie verstrekken die u nodig heeft.

Maar het is niet altijd genoeg.

Soms bent u op zoek naar informatie die deze sites eenvoudigweg niet bieden. Dit komt omdat ze alleen informatie verstrekken waartoe alle internetgebruikers toegang hebben.

Om dezelfde reden gebruiken bedrijven ze bijna nooit om potentiële werknemers te screenen. Bedrijven die afhankelijk zijn van dit soort documenten riskeren nalatige aanwervingsclaims en de selectie van een persoon die de hele organisatie kan ontwrichten.

Ook.

Bedrijven die achtergrondonderzoek doen en gratis rapporten aanbieden, proberen vaak mensen naar hun websites te lokken door termen als ‘100% gratis’ en ‘geen kosten’ te gebruiken.

Soms laden ze hun werkverklaring met onduidelijke en verwarrende termen om het waardevoller te laten klinken. Ze bieden echter alleen informatie die beschikbaar is in gratis openbare registers.

Voor toegang tot andere gegevens moet u een vergoeding betalen.

Hoe vind ik openbare registers zonder te betalen?

Zoals hierboven vermeld, kunt u, als u gratis meer over iemand te weten wilt komen, dat doen door naar openbare registers te kijken. Ze worden niet als vertrouwelijk beschouwd en zijn voor iedereen toegankelijk.

Houd er echter rekening mee dat ze niet altijd alles bevatten wat u zou willen leren.

Wanneer een echtpaar bijvoorbeeld in Californië een huwelijksaanvraag invult, kunnen ze kiezen of ze willen dat hun huwelijk openbaar of vertrouwelijk is. Hetzelfde geldt voor geboorte- en overlijdensakten en gedocumenteerde transacties met overheidsinstanties.

Simpel gezegd: je kunt openbare registers bekijken, maar de hoeveelheid informatie die je op deze manier kunt verzamelen is enigszins beperkt.

Dus hoe kun je openbare registers vinden zonder te betalen?

Het antwoord is niet zo eenvoudig als je zou denken. Het hangt allemaal af van het soort informatie dat u zoekt.

Het is bijvoorbeeld niet moeilijk om basisinformatie over een persoon te vinden. De meeste staten hebben een soort online database.

Bovendien zijn er steeds meer plaatsen op internet waar u de naam en het adres van iemand kunt invoeren en via openbare registers toegang kunt krijgen tot zijn of haar persoonlijke gegevens.

Zelfs sommige betaalde websites voor antecedentenonderzoek bieden eenvoudige zoekopdrachten naar mensen zonder te betalen. Eerlijk gezegd kunt u zelf een gratis controle van de openbare registers uitvoeren.

Gratis websites beloven vaak meer dan alleen openbaar beschikbare informatie, maar ze leveren niet op. Hun doel is om consumenten naar hun site te leiden, wetende dat als ze meer willen krijgen, ze zich moeten aanmelden voor betaalde diensten.

Of u er nu voor kiest om al het werk zelf te doen of contact op te nemen met een van deze bedrijven, u kunt gegevens vinden die worden bijgehouden op staats-, lokaal en provinciaal niveau.

Als u toegang wilt tot federale informatie, kunt u dit doen op PACER.gov. Hoewel u zich gratis kunt aanmelden voor de site, moet u nog steeds betalen als u gerechtelijke documenten wilt bekijken. De kosten bedragen 10 cent per pagina. Het gebruik van de site is niet moeilijk, zolang u de aanmeldingsinstructies volgt.

Gelukkig is er een harde limiet van $ 3,00 voor documenten met meerdere pagina’s. U hoeft dus geen $ 50 uit te geven om een ​​gerechtelijk document van 500 pagina’s te bekijken.

Maar hoe kun je gratis iemands strafblad opzoeken?

Openbare gegevens. Klinkt eenvoudig, maar je moet serieus graven. Individuele strafregisters omvatten alles behalve FBI-gegevens.

Het grootste probleem met de landelijke misdaaddatabase is dat niemand weet hoe vaak de overheid deze bijwerkt. Het is een fout die moeilijk te negeren is.

Arrestatiegegevens zijn over het algemeen beschikbaar in openbare registers, met uitzondering van gegevens die betrekking hebben op een actief of lopend onderzoek. Sommige staten beperken echter de informatie die u via een arrestatiedossier kunt verkrijgen. Dit geldt in het bijzonder voor berichten over mensen zonder voorafgaande aanklacht, maar ook over mensen die zijn vrijgesproken of verwijderd.

Wanneer iemand een zedendelict pleegt, wordt hij geregistreerd als zedendelinquent. Alle staten houden een register van zedendelinquenten bij dat u online kunt raadplegen.

Hier vindt u meer gedetailleerde instructies voor het uitvoeren van een antecedentenonderzoek.

Hoeveel kost een antecedentenonderzoek

Zoals we al eerder hebben gezegd, zijn websites waarop u gratis een antecedentenonderzoek kunt uitvoeren, niet altijd het juiste hulpmiddel als u meer over iemand wilt weten.

Voor gedetailleerdere rapporten moet u contact opnemen met websites die betere services bieden. Zoals je zou verwachten, bieden ze betaalde antecedentenonderzoek.

Dus als u op zoek bent naar meer gedetailleerde rapporten, wees dan bereid wat geld uit te geven.

Maar hoeveel kost een antecedentenonderzoek?

Om te beginnen moeten we eerst herhalen dat niet alle antecedentenonderzoeken hetzelfde zijn.

Dit is de reden waarom u zult merken dat sommige diensten voor antecedentenonderzoek aanbieden voor $ 10, terwijl anderen dit voor $ 500 doen.

Het oude gezegde ‘je krijgt waar je voor betaalt’ geldt in de meeste gevallen.

De verschillende betalingsplannen zijn echter verwarrend.

De meeste sites bieden eenmalige rapporten en maandelijkse abonnementen aan, maar we kwamen ook sites tegen met 24-uurs- en kwartaalabonnementen. Sommigen brengen zelfs kosten in rekening per staat waarin u een misdaadcontrole uitvoert.

We zijn ook veel websites tegengekomen die kosten in rekening brengen, afhankelijk van de hoeveelheid informatie die u in uw rapport wilt hebben (type en omvang).

Omdat er een breed scala aan websites voor u beschikbaar is, kan het moeilijk zijn om te bepalen welke u moet gebruiken.

Elk heeft zijn eigen kenmerken, en het is aan jou om degene te vinden die het beste bij je behoeften past.

Hieronder vermelden we enkele van de meest populaire websites van dit moment.

Houd er rekening mee dat deze websites geen consumenteninformatiebureaus zijn en dat u ze alleen voor persoonlijk onderzoek mag gebruiken. Bij het verifiëren van werknemers en huurders moet u vertrouwen op websites die onderworpen zijn aan de Fair Credit Reporting Act (FCRA).

Als u zich nog steeds afvraagt ​​hoeveel een antecedentenonderzoek kost, kunt u hieronder enkele voorbeelden bekijken.

waarheid vinder

Onze beste keuze, TruthFinder, heeft een dark web-monitoringfunctie en waarschuwt u wanneer uw persoonlijke gegevens op de meest louche delen van internet verschijnen. U zult ook de stamboombouwer waarderen, waarmee u een grafiek van de voorouders van uw familie kunt maken.

Hoewel TruthFinder geen gratis lidmaatschappen en proefversies aanbiedt, is de uitbetaling gegarandeerd omdat de rapporten zo gedetailleerd zijn. U kunt een lidmaatschap van 1 maand voor omgekeerd telefoonnummer opzoeken krijgen voor $ 4,99 of een volledig lidmaatschap van 1 maand voor $ 27,78.

TruthFinder biedt echter gratis basiszoekopdrachten naar mensen. Je vindt:

  • Achternaam
  • De leeftijd
  • Plaats
  • Mogelijke partners