Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Is het de Xiaomi Mi 9T Pro versus My 9t waard? 5 echte verschillen

De afgelopen dagen hebben we gepubliceerd Enkele fotovoorbeelden gemaakt met de Xiaomi Mi 9T Pro en een paar uur geleden de diepgaande analyse van de smartphone.

De vraag die onze lezers het vaakst herhalen, gaat over de verschillen tussen beide smartphones want hoewel er veel over dit onderwerp is geschreven, is het niet altijd correct geweest om de volledige lijst met wijzigingen weer te geven.

De Verschillen tussen beide smartphones Ze zijn samengevat in vijf punten:

  1. verwerker: Leeuwebek 855 (Mi 9T Pro) versus Leeuwebek 730 (Mi 9T)
  2. Hoofdcamerasensor: Sony IMX586 hoofdsensor met 4K@60 video-opname (Mi 9T Pro) versus IMX582 met 4K@30 (Mi 9T)
  3. Camerafocus: Focus door fasedetectie (PDAF) en laser (Mi 9T Pro) versus alleen PDAF (Mi 9T)
  4. Scherm: Flikkerend DC-dimdisplay (Mi 9T Pro)
  5. Batterij opladen: 27 W opladen (maar de meegeleverde oplader is 18 W) (Mi 9T Pro) versus 18 W (Mi 9T)

Het belangrijkste verschil tussen de twee smartphones Het is ongetwijfeld de processor, aangezien de Mi 9T Pro die heeft Leeuwebek 855de krachtigste die je vandaag kunt vinden (met dank aan de onlangs aangekondigde Snadpragon 855+), terwijl de Mi 9T een zeer krachtige processor gebruikt met iets lagere prestaties.

De verschillen in de camera zijn minimaal, aangezien de nieuwe Mi 9T Pro-sensor identiek is aan die van de Mi 9T, op de features na Mogelijkheid om 4K-video’s op te nemen met 60 FPS – iets dat niet zou hebben geholpen in de Mi 9T, aangezien de Snapdragon 730 alleen 4K-video-opnames met 30 FPS ondersteunt.

Het andere verschil in de camera is de Aanwezigheid van laserfocuswat onder bepaalde omstandigheden bijdraagt ​​aan een snellere aanpak: objecten die niet te ver weg zijn en waar je direct naar kijkt (niet door een raam).

Het scherm van beide smartphones Ze zijn identiek qua kleurgetrouwheid, maximale helderheid, contrast, enz. maar die van de Mi 9T Pro omvat een functionaliteit genaamd DC-dimmen Dit is wat we de laatste tijd bij andere smartphones hebben gezien.

DC-dimmen voorkomt dat OLED-schermen knipperen bij lage helderheid (en vermindert het energieverbruik enigszins). Als je nog nooit hebt gemerkt dat je OLED-scherm flikkert, maak je geen zorgen, niet iedereen is gevoelig voor dit effect.

De Xiaomi Mi 9T Pro kan eindelijk sneller opladen Ondersteunt snel opladen met 27 W. Het bedrijf heeft echter dezelfde 18W-oplader als de Mi 9T in de doos meegeleverd. Om hier beter van te kunnen genieten, moet je een nieuwe oplader kopen.

Is het de Xiaomi Mi 9T Pro versus My 9t waard?  5 echte verschillen 2

Is het de moeite waard om de Xiaomi Mi 9T Pro te vervangen door de Mi 9T?

De Xiaomi Mi 9T is te koop voor 329€ (6GB / 64GB) en € 369 (6GB / 128GB), terwijl de Mi 9T Pro kost € 399 (6GB / 64GB) en 449€ (6 GB / 128 GB). Het prijsverschil is aanzienlijk, dus het is logisch om er rekening mee te houden Welke van de twee te kiezen.

Als je een fan bent van smartphones en je wilt het krachtigste apparaat hebben Mijn 9T Pro Het is duidelijk jouw keuze. Voor deze prijs vind je geen smartphone met de nieuwste Qualcomm processor.

Omdat je de opslag niet kunt uitbreiden met Micro SD, raad ik aan om voor het 128 GB-model te gaan om toekomstige problemen met de opslagruimte te voorkomen (vooral als je 4K-video’s met 60 FPS wilt opnemen).

Als u nu niet van plan bent de processor maximaal te belasten bij veeleisende taken (3D-games van de volgende generatie, videobewerkingstoepassingen, enz.), moet u de Mijn 9t Het is een aantrekkelijkere optie omdat je bijna hetzelfde hebt voor een lagere prijs.

Op basis van de door ons aangeleverde gegevens en jouw budget kun je in ieder geval beoordelen welke van de twee smartphones het beste bij jouw wensen past.