Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Jazz schittert op GSMA Mobile 360 ​​Asia Pacific

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Jazz schittert op GSMA Mobile 360 ​​​​Asia Pacific

De toonaangevende digitale operator van Pakistan heeft onlangs de Digital Nation Video Creativity Award gewonnen op de GSMA Mobile 360 ​​Asia Pacific, georganiseerd in Singapore.

De Digital Nations Award omvat de bijdrage van mobiele technologie aan het bevorderen van de digitale transformatie van landen. Er werden video’s ontvangen uit 11 landen, waaronder Bangladesh, Cambodja, India, Indonesië, Japan, Maleisië, Nepal, Pakistan, de Filippijnen, Thailand en Vietnam.

Asif Aziz, Chief Commercial Officer, Jazz deelde zijn gedachten: “Wij geloven in de ontwikkeling van een inclusief digitaal ecosysteem waarin de connectiviteitsvoordelen gelijkelijk worden verdeeld, ongeacht geslacht, ras of welke andere afdeling dan ook. De #SuperForChange-campagne laat zien hoe digitale empowerment een positieve invloed kan hebben op de levens van een gemarginaliseerde gemeenschap. Ook wij zijn de GSMA dankbaar voor deze erkenning.”

Julian Gorman, hoofd van Asia Pacific, GSMA, zei: “De Digital Nation Video Creativity Award erkent hoe mobiele technologie digitale transformatie stimuleert voor maatschappelijk voordeel. Het bouwen van duurzame strategieën voor een digitale natie vereist een inclusieve benadering van het digitale ecosysteem en we prijzen Jazz voor hun #SuperForChange-campagne en de video die het verhaal vertelt van hoe 4G het platform heeft geboden om de stem van mensen te horen over de kwestie van discriminatie. “

Bekijk hier de #SuperforChange-campagnevideo:

Uitchecken? PTCL Group zegt 1,75 miljard toe aan de ondersteuning van slachtoffers van overstromingen