Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Jazz WhatsApp-pakketten 2023 – Dagelijks, wekelijks, maandelijks WhatsApp-pakket

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Jazz WhatsApp-pakketten 2022 – Dagelijks, wekelijks, maandelijks WhatsApp-pakket

Jazz is al geruime tijd een van de beste netwerkaanbieders in Pakistan. Het biedt vele pakketten en bundels, inclusief speciale pakketten Jazz WhatsApp-pakketten zodat u het kunt gebruiken zonder u zorgen te maken over internetgegevens.

Jazz WhatsApp-pakketten en -bundels in 2022

In alle drie onderstaande pakketten leer je de in-/uitlogcode van het WhatsApp-pakket en hoe je de resterende gegevens in de WhatsApp-bundel kunt controleren. Laten we eerst beginnen met het Jazz Monthly WhatsApp-pakket.

Jazz maandelijks WhatsApp-pakket

Jazz WhatsApp Maandpakket/Bundel voor Prepaid-gebruikers geeft je de vrijheid om WhatsApp de hele maand vrij te gebruiken, zelfs als je geen internetgegevens meer hebt. Naast dit pakket kunt u de gegevens ook voor IMO gebruiken om verbinding te maken met uw dierbaren in het buitenland.

WhatsApp pakket/bundel volumeprijs opwaarderen vereiste duur activatiecode/deactiveringscode

Jazz WhatsApp maandelijks sociaal pakket 5 GB data voor WhatsApp en IMO, 12.000 sms’jes Rs.99 1 maand Om je te abonneren, kies = *661# Om je af te melden, bel = Bel = *661*4#

Jazz Weekly WhatsApp-pakket

Wil je 7 dagen/1 week gebruik maken van het gratis Jazz WhatsApp pakket, gebruik dan onderstaande activatiecode. Ook de kosten, het benodigde saldo en andere details voor het Jazz Weekly WhatsApp-pakket vind je in onderstaande tabel. Wij zijn van mening dat dit specifieke pakket veel waarde biedt voor iets meer dan 20 roepies en dat het je veel kan helpen om verbinding te maken op WhatsApp wanneer je het nodig hebt.

WhatsApp pakket/bundel volumeprijs opwaarderen vereiste duur activatiecode/deactiveringscode

Jazz Weekly WhatsApp-bundel/pakket 25 MB data voor WhatsApp, 1500 SMS Rs.20 Rs.23 7 dagen Om u te abonneren, kiest u = *101*1*07# Om u af te melden, kiest u = *101*4*07#
Jazz Weekly YouTube en sociaal (WhatsApp, Facebook en IMO) 5 GB DATA voor YouTube, IMO, WhatsApp en Facebook Rs.89 7 dagen Abonneren = Bel *660#

Jazz Daily WhatsApp-pakket

De mogelijkheid om je voor 1 dag of 24 uur op een pakket te abonneren is erg goed, aangezien we het misschien dringend nodig hebben. Met de dagelijkse WhatsApp-pakketten van Jazz kun je een paar cruciale MB’s aan gegevens krijgen om verbinding te maken via WhatsApp en ook heel veel sms-berichten versturen voor een zeer kleine vergoeding.

WhatsApp pakket/bundel volumeprijs opwaarderen vereiste duur activatiecode/deactiveringscode

Dagelijks WhatsApp YouTube en sociaal 1GB data (WhatsApp, Youtube & Facebook) Rs vijftien Rs. 17 1 dag *968#

*Beperkte steden zijn onder meer Alipur, Kabirwala, Khan Bela, Liaqatpur, Muzaffargarh, Uch Sharif

Mogelijk vindt u deze instructies ook nuttig

Informatie en voorwaarden geldig voor alle hierboven genoemde WhatsApp-pakketten.

  • Dit is een tijdelijke aanbieding en kan op elk moment veranderen
  • Er kan een abonnement op worden genomen en het kan worden gebruikt in 2G/3G/4G-netwerkgebieden in heel Pakistan
  • Om de resterende MB en geldigheid te controleren, selecteert u de bundelstatuscode voor Rs.0.06
  • Volgens de Jazz-website: “De werkelijke WhatsApp-internetsnelheid hangt af van de simkaart, het apparaat dat u gebruikt, het tijdstip van de dag en de afstand tot de 2G/3G/4G-site, enz.

Mục lục