Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Je hebt tot 24 juli de tijd om je project in te dienen in Solutions for the Future

De wedstrijd georganiseerd door Samsung op zoek naar de beste suggesties voor jouw community

Solutions for the future Panama, de wedstrijd waarin Samsung jongeren uitdaagt om hun kennis van wetenschap, technologie en wiskunde toe te passen om een ​​oplossing voor te stellen voor een probleem dat hun gemeenschap aangaat, wordt tot en met woensdag 24 juli ingeschreven.

Sinds 19 juni kunnen studenten tussen de 10e en 12e

Klasse van openbare onderwijsinstellingen in alle provincies van Panama geregistreerd op de website www.SolveForTomorrow.org, en dit jaar is het aantal aanvragers verdubbeld vergeleken met 2015, toen de vorige editie van de wedstrijd in Panama werd gehouden. Degenen die willen deelnemen moeten een innovatief voorstel aanvragen als ze worden geconfronteerd met een probleem in hun gemeenschap, of dit is een kans voor de regio. Zodra alle fasen van de competitie zijn voltooid, wordt een winnend team geselecteerd om met de Latijns-Amerikaanse winnaars naar Sao Paulo, Brazilië te reizen voor een unieke en verrijkende ervaring.

technologie als oplossing

Solutions for the Future is een initiatief van Samsung Corporate Citizenship Management, gerund door de Glasswing International Foundation. Deze wedstrijd moedigt gearticuleerd werk aan tussen studenten en docenten die STEM-vaardigheden (wetenschap, technologie, techniek of wiskunde) toepassen om oplossingen voor de problemen van hun gemeenschap voor te stellen en technologie te gebruiken om die ideeën te implementeren.

Het programma heeft tot doel de nieuwsgierigheid, het vindingrijkheid en het onderzoek onder jongeren te stimuleren, hun wetenschappelijke, technologische en wiskundige kennis in de praktijk te brengen en een oplossing of een ideevoorstel voor te stellen, waarvan de implementatie hen zou helpen hun realiteit te transformeren en hun leven te verbeteren.

Het programma “Oplossingen voor de Toekomst”, “Solving for Tomorrow”, werd drie keer in de regio geïmplementeerd, eerst in Panama en vervolgens in de Dominicaanse Republiek. De winnaars kregen de kans om, naast de technische uitrusting van hun school, naar Brazilië te reizen en te communiceren met winnaars uit 20 landen. Zodra de projecten zijn geregistreerd en goedgekeurd, selecteert de jury 20 halve finalisten die een verslag moeten voorbereiden. definitief voorstel, dat zal worden goedgekeurd door Samsung-mentoren, zal adviseren.

In fase 3 worden vijf finalisten geselecteerd die een verklarende video moeten voorbereiden ter ondersteuning van het voorstel en die moet worden gebruikt voor de online- en eindstemming in Panama City.

Op 4 oktober wordt het winnende team bekend gemaakt, dat dit jaar wordt beloond met hoogwaardige Samsung-producten en een reis, waarbij alle kosten gericht zijn op de regionale bootcamp in Sao Paulo, Brazilië, Samsung Latijns-Amerika