Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Je kunt nu Minecraft Earth op je Android-telefoon spelen

Minecraft is erin geslaagd een van de meest populaire spellen in de geschiedenis te worden. Met de overname van Microsoft leek dit spel betrokken te raken bij ambitieuzere projecten. Minecraft Earth is er daar één van en je kunt het nu op je telefoon spelen.

Download en speel Minecraft Earth op je Android

Afgelopen mei toonde Mojang Minecraft Earth, de nieuwe game in de populaire franchise geïnspireerd door Pokémon GO. Het lijkt erop dat de game na een paar maanden wachten in een beperkt aantal steden beschikbaar is. Als we naar Google Play gaan, verschijnt de game in de pre-registratiefase.

Er is geen reden tot bezorgdheiden het lijkt erop dat regionale beperkingen ons ervan weerhouden de game alleen vanuit de Google Store te downloaden. Het is echter mogelijk om dit spel in alternatieve winkels te krijgen.

In ons geval hebben we ons tot UptoDown gewend, een van onze favoriete Google Store-alternatieven. Vanaf daar is het al mogelijk om Minecraft Earth naar je mobiele telefoon te downloaden.

We hebben de game al gedownload en getest om dit te verifiëren het werkt correct. Installeer het gewoon, we moeten een tijdje wachten totdat de game de benodigde updates heeft gedownload. Wij raden u aan verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk.

Hoewel de game nog niet officieel verkrijgbaar is in Spanje, is deze al volledig in het Spaans vertaald. Zodra we zijn bijgewerkt en ingelogd met een Microsoft-account, verschijnen we op de wereldkaart, vergelijkbaar met Pokémon GO. De wereldkaart is gekleurd in Minecraft-stijl, ja.

En wat kunnen we doen in Minecraft Earth? Op de hele kaart zullen we materialen zien die we moeten verzamelen. Om ze vast te leggen hoeven we alleen maar in een specifiek gebied te zijn (dichter naar ze toe lopen) en het scherm aan te raken.

Je kunt nu Minecraft Earth spelen op je Android-telefoon 2

Met de materialen die we binnenkrijgen kunnen we constructies maken in augmented reality, al is de motor die dit mogelijk maakt nog niet zo goed.

Minecraft Earth in UptoDonwn.