Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

John Cena komt naar Fortnite

Fortnite-ontwikkelaar Epic Games heeft aangekondigd dat John Cena officieel naar de populaire gratis te spelen battle royale-videogame komt. De John Cena-outfit is vanaf 28 juli verkrijgbaar in de itemshop van de videogame. Cena zal verkrijgbaar zijn in de Fortnite Item Shop en zal verschillende extra cosmetica bevatten.

John Cena komt naar Fortnite

Hoeveel de bundel gaat kosten is onduidelijk. Op basis van eerdere Fortnite-prijzen zal het ongeveer 2.000 tot 2.500 V-Bucks kosten. Bovendien zal de John Cena-skin verkrijgbaar zijn in twee stijlen. De Ring Gear-stijl en een waarin hij zijn beroemde Never Give Up-t-shirt draagt ​​bij zijn entree. Bovendien wordt het geleverd met een WWE Championship-backbling, de vijfcijferige Slapper-houweel en een U Can’t C Me-emote.

Zie ook: Fortnite’s nieuwe Chapter 3 Seizoen 3 Vibin heeft Battle Royale ingesteld

Cena’s optreden in Fortnite maakt eigenlijk deel uit van een grotere cross-over tussen Epic Games en WWE genaamd Epic SummerSlam. Bij andere Epic Games-video’s zoals Rocket League en Fall Guys zijn ook WWE-crossover-cosmetica toegevoegd. Rocket League voegt bijvoorbeeld emblemen toe voor Roman Reigns en John Cena, terwijl Fall Guys kostuums toevoegt voor Asuka, Xavier Woods en The Undertaker.

Niet alleen dat: Fortnite-spelers kunnen NU ook een gratis wapenskin krijgen met GeForce NOW. Als je deze beloning wilt claimen, hoef je alleen maar Fortnite te spelen tussen 21 juli om 12:00 uur ET en 4 augustus om 23:59 uur ET. Op 11 augustus ontvang je de “Dish-stroyer Pickaxe”, die vervolgens aan je skinscollectie wordt toegevoegd. Alle betaalde en gratis GFN-leden kunnen deze beloning claimen, ongeacht hun lidmaatschapsstatus.

Voor meer details, kijk op: Fortnite-spelers kunnen NU een gratis wapenskin krijgen met GeForce